eigen huis sfeer

Buiten koud en nat? Maak uw huis gezellig

De herfst is het perfecte seizoen om een warmere sfeer in huis te creëren. Kaarsen, warme kleuren en lekkere plaids op de bank. Laat de koudere dagen maar komen. 

Thuis 6 okt 2020 2 minuten

Interieurtips voor een warmere sfeer

Buiten wordt het kouder en natter. Tijd om het binnen extra knus te maken. De interieuradviseurs van Eigen Huis Tuin geven tips.

Gebruik warme kleuren
U maakt het snel knus in huis door lichte gordijnen te vervangen door donkere gordijnen. En koop wat nieuwe accessoires in warme tinten. Bijvoorbeeld donkergroene en okergele kussentjes, oranje kaarsen en een mooie gele vaas.

Ruik de kaneel
De geur van kaneel of pompoen geeft meteen een warm gevoel. Dus haal die geur naar binnen. Kook een lekkere pompoensoep. Of haal een paar heerlijk geurende kaarsen in huis. Zet ze in een groepje bij elkaar op een mooie donkere schaal.

Dim de lampen
Verlichting is heel belangrijk voor de juiste sfeer in huis. Fel licht is perfect om bij te werken. Maar voor een gezellige sfeer kiest u juist voor warme wittinten. Beide functies combineren? Dan is het handig als uw verlichting dimbaar is. En kijk ook eens naar de lamp zelf. Een gave, nieuwe lampenkap zorgt al voor een heel andere look.


eigen huis helpdesk

Onze tip voor inspiratie 

Hulp of inspiratie nodig? Een team van experts van Eigen Huis & Tuin helpt u in de Oktober woonmaand met al uw styling- en klusvragen. Hiervoor roepen ze de speciale Eigen Huis Tuin Helpdesk in het leven. Of het nu gaat om stylingtips, grote of kleine klussen….het team staat voor u klaar.