Thuis
Thuis

Maak kennis met Peerby

Wilt u een schilderij ophangen maar heeft u geen boor? Even lenen van de buurman is dan een uitkomst. En waarom kopen als we sommige spullen maar zelden gebruiken? Spullen delen en lenen kan eenvoudig via het deelplatform Peerby.

  • 11 nov 2017
  • 2 minuten
  • 0

Hoe werkt Peerby?

1. Maak een account aan op Peerby

Met uw account kunt u een oproep voor een item plaatsen met een korte beschrijving.

2. Peerby stuurt uw oproep rond in de buurt

Zo helpt Peerby iemand te vinden in de buurt die u kan helpen. Natuurlijk is het ook mogelijk om te reageren op de oproepen van andere buren.

3: U maakt een afspraak met de aanbieder

Zodra iemand u kan helpen en op ‘ja’ klikt start een chatgesprek. In het chatgesprek kunt u zelf de afspraken maken met uw buren.

Wat is Peerby?

Peerby is één van de grotere deelplatforms van Nederland. Via Peerby kunt u eenvoudig spullen lenen en delen met de buren. U komt snel en makkelijk in contact met iemand die u kan helpen. Door uw spullen aan te bieden of een oproep te plaatsen. Lenen via Peerby is goed voor de portemonnee en bevordert de sociale contacten in de buurt. 

Spullen lenen verzekerd

Steeds meer mensen maken gebruik van de deeleconomie. Centraal Beheer stimuleert dat. Daarom zijn de spullen die u leent van een ander bij Centraal Beheer gewoon meeverzekerd op uw eigen verzekering. Dat maakt spullen delen verrassend, veilig en vertrouwd.
Vrouw met mobiel

Inboedelverzekering

In onze Inboedelverzekering zijn de spullen die u leent in huis verzekerd. U kunt deze dan onbezorgd in huis gebruiken. Meer informatie. 

Buitenshuisverzekering

Met de Kostbaarheden Buitenshuisverzekering kunt u uw spullen onbezorgd meenemen. Meer informatie.