test

Uw VvE verduurzamingsplan uitvoeren

Aan de slag

  • Betrouwbare experts die uw verduurzamingsplan omzetten tot een haalbaar Detailplan
  • Hulp bij het regelen van de financiering, subsidies en een aannemer
  • 1 vast aanspreekpunt die ook ondersteunt bij de besluitvorming
Super! U heeft de eerste stap al gezet en een adviesrapport voor verduurzamen ontvangen. Oftewel, u weet welke verduurzamingsplannen u wilt gaan uitvoeren. Nu komt de volgende stap: hoe gaan we dat realiseren?

Van plan tot uitvoering: wat doen we dan precies?

Samen met een groepje bewoners vertalen we de plannen op papier tot een gedetailleerd ontwerp. We helpen u bij het regelen van de financiering en subsidies. En ondersteunen met het vastleggen van een aannemer. En dan kan de verbouwing beginnen! Goed om te weten: alle partijen (fabrikanten, aannemers, installateurs, adviseurs) staan al gelijk voor u klaar. Hierdoor zitten we niet met lange wachttijden. En weet uw VvE direct of het plan haalbaar en betaalbaar is. Om het overzicht te houden krijgt u 1 vaste procesbegeleider, dat wordt uw aanspreekpunt. Ook helpen we bij de besluitvorming en gaan we mee naar de ALV. Wel zo handig, want zo houden we uw VvE-leden betrokken en tevreden!

Goed om te weten

Om door te gaan de volgende check:
• U heeft een bestaand verduurzamingsadvies- of plan.
• U heeft een gedragen VvE-besluit over de gekozen verduurzamingsmaatregelen.

Is dit nog niet gelukt? Geen zorgen! Dan helpen we u graag ook met een verduurzamings­plan.

Check of uw VvE geschikt is

Onze unieke werkwijze is geschikt voor bepaalde type VvE-complexen. Ook zijn we nog ons partnernetwerk aan het uitbreiden. Ontdek of we u kunnen helpen:

Wie wel

  • Type woning: portiekwoning, beneden/bovenwoning, galerijflat, hoogbouw
  • Aantal appartementen: minimaal 8
  • Bouwjaar: gebouwd voor 2010

Wie (nog) niet

  • VvE’s met beschermd stadsgezicht of een monumentaal pand
  • VvE’s in Groningen, Friesland, De Waddeneilanden, Zeeland of Zuid-Limburg

Veelgestelde vragen

We werken in het verduurzamingsproces ook vaak samen met beheerders. Het is een prettige aanvulling op het integrale team van experts. Omdat de beheerder ook niet alle expertise in huis heeft vervult hij vaak de rol van tussenpersoon. Bijvoorbeeld: de verduurzamingsexperts maken het ontwerp en het financieringsvoorstel, de beheerder presenteert het aan uw VvE. Zodat uw VvE een bekend gezicht en aanspreekpunt heeft.

Voor het opstellen van het Startplan en het Detailplan sluit u een overeenkomst met ons. Deze plannen stellen wij samen op met onze partners. Gaat u over naar de laatste fase, het realiseren van het plan? Dan sluit u daarvoor een overeenkomst met onze partner(s). Wij staan dan voor u klaar als bemiddelaar tussen u en de partner(s).

We willen onze klanten helpen met verduurzamen. Dat past binnen onze ambitie: Duurzaam Samen Leven. Daarbij horen ook VvE’s. Deze doelgroep stuit op wat extra uitdagingen als het om verduurzamen gaat, waardoor honderdduizenden Nederlanders in appartementen er tot op heden nog niet in slaagden energiebesparende maatregelen te nemen. Met onze ondersteuning en toegevoegde waarde willen we verduurzamen voor appartementseigenaren toegankelijk en haalbaar maken. En daarmee dragen we ons steentje bij aan een duurzame samenleving.