Pechhulp zakelijk vergelijken

Zakelijke pechhulp met of zonder abonnement

We vergelijken de 2 soorten pechhulp. En zetten de voordelen voor u op een rij.

Zakelijke pechhulp zonder abonnement voor uw organisatie?

Wat is het meest interessant voor uw organisatie? Pechhulp met of zonder abonnement of pechhulp bedrijfsautoverzekering? Aan beide keuzes zitten voor- en nadelen. Waar u als organisatie voor kiest ligt bijvoorbeeld aan de voorkeuren van de organisatie, hoe goed bedrijfsvoertuigen zijn onderhouden en de leeftijd van de bedrijfsvoertuigen. We helpen u ook met een voorbeeldberekening om u te helpen met vergelijken.

Zakelijke pechhulp zonder abonnement of pechhulp bedrijfsautoverzekering

RoadGuard Pechhulp Zakelijk zorgt voor flexibele pechhulp. U heeft geen abonnement of pechhulp bedrijfsautoverzekering nodig. Maandelijkse vaste kosten heeft u dus niet. U betaalt pas als 1 van uw bedrijfsvoertuigen pechhulp nodig heeft. Waar uw bestuurders ook staan. In Nederland of in het buitenland. Pech melden kan 24/7. Het snelst en gemakkelijkst meldt de bestuurder online pech via de website of met de RoadGuard app. Door kentekenherkenning is betaling ook gemakkelijk geregeld. U krijgt 1 keer in de maand achteraf een factuur van de geleverde pechhulp. Heel simpel.

  • Geen vaste maandelijkse kosten, pas betalen bij pech
  • Pechhulp in Nederland en in het buitenland
  • Mogelijke besparing op pechhulpkosten

Zakelijke pechhulp met abonnement of pechhulp bedrijfsautoverzekering

Met een abonnement of pechhulp bedrijfsautoverzekering betaalt u elke maand een vast bedrag voor pechhulp. Heeft 1 van uw bedrijfsvoertuigen pech? Dan heeft u geen hoge plotselinge kosten, want u heeft maandelijks betaald voor zakelijke pechhulp. Ook wanneer uw bedrijfsvoertuigen geen pech hadden. De kosten voor pechhulp zijn grotendeels geregeld. Het kan zijn dat u nog bijbetaalt voor nieuwe onderdelen die nodig zijn voor de reparatie van uw bedrijfsvoertuig. Bekijk hiervoor zorgvuldig de voorwaarden van het abonnement of pechhulp bedrijfsautoverzekering.

  • Voorspelbare maandelijkse kosten
  • Kosten voor pech grotendeels al betaald
  • Mogelijke besparing bij veel pech

Voorbeeldberekening zakelijke pechhulp

Wist u dat een auto gemiddeld 1 keer in de 4 jaar pech heeft? Dit nemen we mee in de voorbeeldberekening. Verder nemen we mee:

  • € 80,- exclusief btw voor een abonnement of pechhulpverzekering. Voor 1 bedrijfsvoertuig ieder jaar
  • Zonder vervangend vervoer
  • Gemiddelde prijs pechhulp per keer
Aantal bedrijfsvoertuigen Kosten abonnement of pechhulpverzekering Uw voordeel per jaar met RoadGuard Pechhulp Zakelijk
1 € 80,-  € 33,- 
25 € 2.000,-  € 826,-
150 € 12.000,-  € 4.958,-
500 € 40.000,- € 16.525,-
1.500 € 120.000,- € 49.575,- 
> 1.500 dat kan! 

Houd rekening met leeftijd en onderhoud van uw wagenpark

Houd er rekening mee dat het voor uw situatie anders kan zijn. Dat ligt bijvoorbeeld aan de leeftijd van uw wagenpark en hoe goed het wagenpark onderhouden is. Hebben uw bedrijfsvoertuigen vaker dan 4 keer per jaar pech? Dan kan het voordeliger zijn om een pechhulp bedrijfsautoverzekering af te sluiten. Zijn de kosten voor een abonnement of verzekering hoger? Dan kan uw voordeel hoger uitvallen.