De kosten en stappen van zakelijke pechhulp

RoadGuard Pechhulp Zakelijk

Van een account maken tot wat er gebeurt als 1 van uw bestuurders pech meldt. En alles over kosten en betaling.

Uw account aanmaken

Bedrijfsgegevens invullen om gemakkelijk een zakelijk pechhulp account aan te maken bij RoadGuard Pechhulp zakelijk

Een zakelijk account maken

Uw bedrijf aanmelden voor RoadGuard Pechhulp Zakelijk is eenvoudig en kosteloos. U kiest het e-mailadres waaraan u het account wilt koppelen. En u kiest een wachtwoord. Met deze gegevens logt u in de toekomst in op uw zakelijk account. Daarna vult u een aantal bedrijfsgegevens in. Algemene gegevens, contactgegevens en betaalgegevens. Ook kunt u uw voorkeuren voor vervangend vervoer invullen. Dit mag ook op een later moment. Heeft u alles ingevuld? Dan komt u terecht in de beheeromgeving waar u de kentekens van uw bedrijfsvoertuigen toe kunt voegen. 

Zelf uw bedrijfsvoertuigen beheren in 1 overzicht

Zelf uw bedrijfsvoertuigen beheren in 1 overzicht

Zodra u een account heeft voor RoadGuard Pechhulp Zakelijk, voegt u de kentekens van uw bedrijfsvoertuigen toe aan uw account. Dit doet u in de beheeromgeving. U kunt ieder kenteken afzonderlijk toevoegen of gemakkelijk alle kentekens in 1 keer toevoegen. Ook op een later moment kunt u altijd auto’s verwijderen of toevoegen. Verlaat een auto uw wagenpark? Verwijder dit kenteken dan uit uw account. U beheert dus zelf gemakkelijk alle voertuigen in 1 overzicht. 

Uw bedrijfswagens beheren

Volg de status van de pechmeldingen gemakkelijk in de beheeromgeving

Pechmeldingen van de bestuurders

Heeft een bestuurder pech? Dat is balen! Maar gelukkig is pechhulp geregeld. Hier hoeft u niets meer voor te doen. Het snelst en gemakkelijkst meldt uw bestuurder online pech op de website of met de RoadGuard app. Met een paar klikken is hulp onderweg. Door kentekenherkenning zien we gelijk dat het een bestuurder van 1 van uw bedrijfsvoertuigen is. Wilt u een sms-bericht ontvangen als 1 van de bedrijfsvoertuigen een pechmelding maakt? Dit regelt u gemakkelijk tijdens het aanmelden. En in de beheeromgeving onder ‘meldingen’ kunt u de status volgen van deze pechmelding. Daar ziet u welke pech uw bestuurder heeft en hoelang het duurt voordat de monteur er is.

Een overzicht van alle facturen in de beheeromgeving van RoadGuard Pechhulp Zakelijk

Achteraf betalen via maandelijkse factuur en automatische incasso

Door kentekenherkenning tijdens een pechmelding is ook de betaling geregeld. Dat gaat achteraf via een maandelijkse factuur. U ontvangt maandelijks een factuur waarbij de kosten voor pechhulp via automatische incasso worden afgeschreven. De factuur ontvangt u in de mail en kunt u altijd bekijken in uw beheeromgeving onder ‘facturen’. En natuurlijk betaalt u alleen als een bestuurder van 1 van uw bedrijfsvoertuigen pech heeft gehad.

Kosten RoadGuard Pechhulp Zakelijk

Het aanmelden voor RoadGuard Pechhulp Zakelijk, het gebruik van de beheeromgeving en gebruik van de app is kosteloos. U betaalt pas als 1 van uw bedrijfsvoertuigen pechhulp heeft aangevraagd. We hebben vaste prijzen voor de verschillende pechgevallen. Zijn er onderdelen nodig? Zoals een accu of een lampje? Dan betaalt u die bovenop de kosten voor de pechhulp.

Pechhulp Prijs exclusief btw
Aanmelden, account, beheeromgeving, RoadGuard app Gratis 
Lekke band  € 275,-
Lege accu  € 235,- 
Autotransport / sleepdienst  € 290,- 
Buitengesloten € 260,- 
Verkeerd getankt € 280,- 
Andere pech € 260,- 
Pech in het buitenland  € 290,-
Vervangend vervoer  Vanaf € 36,- 

Vervangend vervoer regelt u gemakkelijk 

Vervangend vervoer regelt u gemakkelijk in uw beheeromgeving. Heeft 1 van uw bestuurders pech en is vervangend vervoer nodig? Dan is dit geregeld:

Tot 110 km op 1 dag

Rijdt u meer kilometers? Dan betaalt u vanaf € 0,12 exclusief btw per km extra. Het bedrag hangt af van de verhuurder.

Auto terugbrengen naar hetzelfde adres

Wilt u de huurauto op laten halen op een ander adres? Dan betaalt u vanaf € 27,50 exclusief btw extra. Het bedrag hangt af van de verhuurder.

Verzekerd voor schade met eigen risico

Veroorzaakt de bestuurder schade aan de huurauto? Dan betaalt u de schade tot maximaal het bedrag van uw eigen risico. Uw eigen risico is vanaf € 275,- exclusief btw. Dit hangt af van de verhurende partij.

Voor een aantal situaties worden mogelijk extra kosten gerekend: 

Per ongeluk een verkeersboete?

Deze betaalt u zelf en u betaalt de administratiekosten. De administratiekosten zijn vanaf € 11,- exclusief btw. Het bedrag hangt af van de verhuurder.

De auto inleveren zonder volle tank

Geen tijd om te tanken? U betaalt vanaf € 11,- exclusief btw extra. En de kosten voor de brandstof. Het bedrag hangt af van de verhuurder.

Opgelopen schade

Veroorzaakt de bestuurder schade aan de huurauto? Dan betaalt u de schade tot maximaal het bedrag van uw eigen risico. Uw eigen risico is vanaf € 275,-.