Kleurrijke HR pioniers

Dit is Open

Een kleurrijke club pioniers

De deelnemers van Open zijn werkzaam in uiteenlopende sectoren. Van de overheid tot de industrie en van de bouw tot de zorg.
Vooraanstaande HR-managers en -directeuren, die intrinsiek gemotiveerd zijn om het HR-vak verder te brengen.

Hier staan we voor

Expertise

We zijn de spil tussen wetenschap en praktijk. We signaleren trends en ontwikkelingen in de markt, zetten ze om naar nieuwe kennis en inzichten en delen die met andere professionals uit het vak.

Innovatie

We zijn een kraamkamer voor vernieuwing en verbetering. Onze pioniers in het HR-vak werken mee aan nieuwe oplossingen voor de uitdagingen van nu én die van morgen. Slimme oplossingen die ons mooie vak vooruithelpen en maximaal bijdragen aan duurzaam werkgeverschap.

Drive

We zijn intrinsiek gemotiveerd om het HR-vak verder te brengen en te blijven verbeteren. Niet omdat het ons werk is, maar het onze drive is en we het vak een warm hart toedragen. En omdat het past bij wie we zijn: Centraal Beheer helpt werkgevers al meer dan 100 jaar vooruit.

Wat levert Open jou op?

Bij Open reken jij je tot de koplopers in HR en krijg je de kans om vanuit jouw eigen expertise mee te werken aan nieuwe oplossingen die ons mooie vak vooruit helpen. Mooi voorbeeld daarvan is de Lekker Bezig-app van Centraal Beheer. De praktische aanpak voor duurzame inzetbaarheid, die medewerkers activeert aan de slag te gaan met vitaliteit, persoonlijke en professionele ontwikkeling, mentaal welzijn en werkgeluk.

Programma

Onze focus ligt op duurzaam werkgeverschap. Welke kansen biedt het jouw organisatie en wat levert het op? We gaan er met elkaar over in gesprek. En proberen vanuit wetenschappelijke inzichten met oplossingen te komen om duurzaam werkgeverschap te verankeren en te borgen in de organisatie.

Voel je een klik? We maken graag kennis!

Goed om te weten dat het jaarlidmaatschap €2.750,- (exclusief 21% BTW) bedraagt. Met de intentie om een langdurige samenwerking met elkaar aan te gaan.   

Waarom Open?

We hoeven jou niet uit te leggen dat jouw medewerkers geen menselijke hulpbronnen zijn, die je moet beheren. Wie heeft eigenlijk de term 'human resource management' bedacht? We hebben het over mensen. Van vlees en bloed. Met unieke eigenschappen, vaardigheden en talenten. IT-systemen beheer je. Mensen inspireer je.

Daar zit 'm ook de grootste uitdaging. Data vertellen je met een druk op de knop hoe de zaken ervoor staan. Maar hoe gaat het met je mensen? Wat hebben zij nodig om het beste uit zichzelf te halen? En hoe levert HR een belangrijke bijdrage aan de organisatiedoelstellingen?

Daarom is er Open. Hier brengen we HR-koplopers bij elkaar om samen met oplossingen te komen voor de uitdagingen van nu en van morgen. Slimme oplossingen die bijdragen aan duurzaam werkgeverschap, meer werkgeluk en meer mentaal welzijn.

Verzameling van inzichten over Open

Laat je inspireren door de gesprekken, interviews, podcast, artikelen en alle best practices, die we de afgelopen jaren hebben opgebouwd vanuit Open voor HR.