aanbod en oplossingen duurzame inzetbaarheid medewerkers

Uitgebreid aanbod in Lekker Bezig

Toegang tot meer dan 3.000 opleidingen, trainingen, tests en coaches

Altijd een oplossing die bij uw medewerker past

Met Lekker Bezig heeft uw medewerker keuze uit meer dan 3.000 oplossingen die bijdragen aan de persoonlijke of professionele ontwikkeling. Heel veel onderwerpen komen aan bod. Van een gezondheidscheck tot een cursus Spaans. En van een Excel training tot coaching voor 55plussers. De opleidingen zijn geschikt voor alle leeftijden, opleidingsniveaus en achtergronden. Deze worden in verschillende vormen aangeboden: digitaal, op locatie, privé of in groepsverband.

Voorbeelden van thema’s waaruit uw medewerkers kunnen kiezen:

  1. Leren en ontwikkelen
  2. Werk – privébalans
  3. Loopbaanontwikkeling
  4. Gezondheid

Betrouwbare leveranciers

Met de expertise en inkoopkracht vanuit Achmea selecteerden we betrouwbare leveranciers met kwalitatieve oplossingen voor Lekker Bezig. 

Aanbieders Lekker Bezig

De Lekker Bezig-vragenlijst helpt uw medewerkers kiezen

Omdat er zoveel aanbod is, kan het voor uw medewerkers lastig zijn om een keuze te maken. Daar helpen wij ze natuurlijk graag bij. Als uw medewerkers de Lekker Bezig-vragenlijst invullen krijgen ze inzicht in de onderwerpen waarin ze nog stappen kunnen zetten. En de 10 oplossingen die daar het best bij passen.

Veelgestelde vragen

Ja, u kunt als werkgever maximaal 10 oplossingen kosteloos toevoegen in de app.

Wist u dat er in Lekker Bezig een aanbod van meer dan 3.000 verschillende oplossingen voor uw medewerkers zit? Daarom is het vaak niet nodig om eigen oplossingen toe te voegen, maar aan u de keuze!

Nee, dat is niet mogelijk. Wij weten dat het aanbieden van een uitgebreid aanbod van oplossingen binnen Lekker Bezig helpt om medewerkers echt zélf aan de slag te laten gaan met hun duurzame inzetbaarheid. Daarom hebben medewerkers via Lekker Bezig veel keuzevrijheid. Want wat iemand zoekt voor zijn of haar persoonlijke en professionele ontwikkeling is heel persoonlijk.

Uw medewerkers kunnen in Lekker Bezig kiezen voor bijvoorbeeld een training van onze partner New Heroes of NCOI Online Academy. Daarmee krijgt die medewerker 1 jaar lang toegang tot die training en het aanbod in het leerplatform.

Voor u als werkgever is dat voordelig, want u betaalt op die manier alleen voor de medewerker die het leerplatform ook echt gebruikt. Terwijl het regelmatig voorkomt dat een leerplatform u verplicht om voor uw hele organisatie een abonnement of licentie af te sluiten.

Bevorder betrokkenheid en werkplezier, verlaag verzuim en verloop

Plan vrijblijvend een adviesgesprek in met één van onze adviseurs.