Autoverzekering open deur

Premie berekenen Autoverzekering

En hoe wij de premie bepalen

Bij ons berekent u heel makkelijk zelf de premie van uw Autoverzekering. Vul online uw gegevens in en geef aan welke dekking u wilt.

Wij berekenen uw premie op basis van risico op schade

De hoogte van de premie van een Autoverzekering is afhankelijk van het risico op schade. Bent u bijvoorbeeld een ervaren bestuurder? Dan heeft u minder kans op schade dan een jonge en onervaren bestuurder. En heeft u een hoog aantal schadevrije jaren? Dan krijgt u meer korting op uw Autoverzekering dan iemand die geen schadevrije jaren heeft. De premie van een Autoverzekering verschilt dus per persoon.

Wij kunnen een inschatting van de premie voor u maken als wij dit van u weten:
  • uw leeftijd en postcode;
  • uw aantal schadevrije jaren;
  • uw kenteken. Hiermee kunnen wij onder andere zien hoe oud uw auto is.

Wij berekenen uw premie op basis van een goede prijs en kwaliteit

Een goedkope Autoverzekering klinkt aantrekkelijk. Maar de kwaliteit is ook belangrijk. Met onze Autoverzekering kunt u rekenen op een uitmuntende service. Via ons schadenetwerk krijgt u 4 jaar FOCWA-garantie op een reparatie.

U bouwt schadevrije jaren op als de Autoverzekering op uw naam staat

Stapt u over naar een andere verzekeraar? Dan neemt u uw schadevrije jaren mee. Wilt u weten hoeveel schadevrije jaren u opbouwde? Kijk dan op de premiespecificatie die u elk jaar krijgt. Of kijk op Mijn Centraal Beheer.

U betaalt minder premie als u kiest voor een eigen risico

Hoe hoger uw eigen risico, hoe goedkoper uw Autoverzekering. U kunt kiezen uit een eigen risico van € 0,-, € 150,- of € 300,-. In de premieberekening kunt u zien dat u met een hoger eigen risico een lagere premie krijgt.

Binnen 1 minuut berekend

In de voorwaarden leest u precies wat u verzekert met onze Autoverzekering.

Polisvoorwaarden

U vindt de voorwaarden van uw Autoverzekering ook in Mijn Centraal Beheer.

Formulier(en)

Overig

Informatiedocument

Bedenktijd en opzegtermijn

Als u uw polis heeft ontvangen heeft u nog 14 dagen de tijd om van de verzekering af te zien. U hoeft niet te betalen en ook geen reden op te geven. Daarna kunt u uw verzekering elk moment opzeggen. U heeft bij ons geen opzegtermijn.
Op www.vanatotzekerheid.nl leest u meer over verzekeringen. Of kijk op www.wijzeringeldzaken.nl. Op deze 2 websites vindt u heldere, praktische en onafhankelijke informatie.