Wagenpark bestaande uit witte busjes

Goed beheer wagenpark bespaart kosten

Uw bedrijfsauto of wagenpark is onmisbaar voor uw bedrijf. Goed beheer daarvan is belangrijk. Dit zorgt voor continuïteit en een maximaal financieel resultaat. Belangrijk dus om regelmatig te kijken of alles nog goed loopt.

Zakelijk 2 jul 2018 2 minuten

Oplossingen om kosten te besparen

De economie trekt aan. En uw bedrijf profiteert daarvan. Van 1 auto gaat u naar meerdere auto’s. Wat betekent dat voor de kosten van uw wagenpark? Welke risico’s loopt u? En wat kunt u doen om geld te besparen? Wij zetten een aantal oplossingen voor u op een rijtje.

Uw wagenpark en eigen risico

Uw wagenpark verzekeren is belangrijk. Maar ook hier kunt u goed kijken naar de kosten. En deze afwegen tegen de risico’s die u wilt en kunt lopen. Een hoger eigen risico betekent een lagere premie. Maar het betekent ook dat u sneller kosten zelf betaalt. Laat u dus goed adviseren.

Hoe zit het ook alweer?

De hoogte van het eigen risico bepaalt mede de keuze van uw verzekering. Maar welke verzekering verzekert ook alweer welke schades? Een overzicht vindt u hier.

Meer informatie?

Onze accountmanagers adviseren u graag. Bel ‘Even Apeldoorn’: (055) 579 8359. Of stuur een e-mail naar hid@centraalbeheer.nl.

Welke risico’s wilt u verzekeren?

Benieuwd welke verzekeringen passen bij uw bedrijf? Met onze Keuzehulp beantwoordt u verschillende vragen. Daarna tonen we de oplossingen die voor u interessant zijn.