Partner zonnepanelen

Maak kennis met onze partner Soly

Soly is onze partner voor zonnepanelen

Soly is in 2013 opgericht met als doel zonne-energie beschikbaar te maken voor iedereen. Inmiddels hebben al 20.000 huishoudens en bedrijven zonnepanelen op het dak dankzij Soly. Soly is een B-Corp gecertificeerd bedrijf. Dat betekent dat zij de hoogste waardering krijgen voor hun positieve invloed op mens en milieu. Ook is Soly lid van brancheorganisatie Holland Solar. Die samen met de Nederlandse zonne-energiesector zorgt dat zonne-energie de belangrijkste energiebron van Nederland wordt.

Zonne-energie opwekken met een goed gevoel

Het doel van Soly is om voor 2030 CO2-neutraal te zijn. Zo zorgen zij voor zo weinig mogelijk uitstoot van broeikasgassen. En brengen ze ook hun totale uitstoot in kaart. Ze streven naar een wereld zonder fossiele brandstoffen. Daarom is Soly ook ontzettend trots op alle duizenden klanten die al samen de stap hebben gezet naar een duurzaam Nederland. En nu, hopelijk ook samen met u!

Soly werkt met de zonnepanelen van Trina Solar

Trina Solar is 1 van de oudste zonnepanelen fabrikanten ter wereld. De 435Wp zonnepanelen staan bekend om hun goede kwaliteit en prestatie. Ook op dagen met weinig zonlicht. U krijgt 25 jaar productgarantie en 30 jaar vermogensgarantie. Dat betekent dat u een lange periode voordeel heeft van de energieopwekking.


De adviseurs

Samen met de adviseurs van Centraal Beheer kunnen de adviseurs van Soly niet wachten om voor u aan de slag te gaan. Iedere situatie is anders en verdient een persoonlijk voorstel. Met een gratis online adviesgesprek bespreken wij u wensen en bekijken de situatie. Op basis hiervan maakt Soly vrijblijvend een offerte op maat.