Hoe berekenen we uw besparing?

De scan werkt met bij ons bekende gegevens en gemiddelden

Met onze scan ontdekt u binnen 1 minuut wat u kunt besparen met zonnepanelen en isolatie. Het resultaat is een persoonlijk advies over energiebesparende maatregelen voor uw woning. Dit advies geeft u een goed beeld over wat de maatregelen kosten en wat ze u opleveren.

We gebruiken gegevens van het Kadaster

Met uw postcode en huisnummer halen we gegevens van uw woning op via het Kadaster. Bijvoorbeeld het bouwjaar van uw woning en de ligging van uw dak. Deze gegevens combineren we met uw stroomverbruik. Voor zonnepanelen gaan we uit van het opwekken van ongeveer dezelfde hoeveelheid energie als u verbruikt. Heeft u een klein dak of is de ligging van uw dak niet ideaal? Dan adviseren we het maximale aantal zonnepanelen dat geschikt is voor uw dak.

Wij gaan uit van de gemiddelde prijzen die het Centraal Bureau voor Statistiek aangeeft

De prijs van gas en elektra is afhankelijk van uw energiecontract. U kunt de energieprijs in de scan aanpassen naar het tarief in uw contract voor een preciezere uitkomst.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek

Is uw interesse gewekt? Of kloppen de gegevens van het Kadaster niet en is het resultaat van de scan daardoor niet juist? Maak dan een vrijblijvende online afspraak met onze adviseurs om uw persoonlijke situatie te bespreken.