Vive is winnaar van het pitch-event Kickstart Kapitaal

Een beleggingsstrategie voor jouw financiële doelen

Op donderdag 27 juni pitchten 4 startups in Lab55 hun beleggingsideeën. Het publiek en de Dragons Den luisterden geïnteresseerd naar de pitchers. De publiekswinnaar was de startup Monnie. De Dragons’ Den was ook erg enthousiast over deze startup. Toch zag de Dragons’ Den in het idee van de startup Vive de meeste waarde voor klanten.

Van jongeren helpen bij schulden tot passende beleggingsstrategieën

De 4 startups presenteerden een gevarieerd aanbod van concepten. De pitchers waren:

  • Monnie: Een app waarmee bedrijven jongeren helpen om niet in de schulden te komen.
  • Vive: Biedt een passende beleggingsstrategie om jouw financiële doelen te behalen. Van je ultieme reis tot een vermogensopbouwplan.
  • Bondex: Maakt investeren en beleggen toegankelijk, eenvoudig en transparant voor iedereen. Bondex gebruikt hiervoor blockchain.
  • Contract.fit: Een platform dat financiële bedrijven helpt om (klant)informatie op een automatische en slimme manier uit e-mails en documenten te verkrijgen.

De Dragons’ Den en het publiek stelden na de pitch kritische vragen

De Dragons’ Den bestond uit Wout Withagen, Ernst Siegert, Benno Smit en Jeroen Roskam. Wout Withagen is algemeen directeur van Freshheads. Een onderneming die corporates helpt versnellen met digitale innovatie. Ernst Siegert is Interim Manager Business Line Financiële Diensten en Managing Partner van Morning Sun. Benno Smit is manager klantbediening bij Centraal Beheer Particulier. Jeroen Roskam is Client Portfolio Manager van Achmea Investment Management. De startups beantwoordden vragen als “Hoe ga je potentiële klanten bereiken?” en “Hoe onderscheidt jouw concept zich van concurrenten in de markt?”

Vive wint lunch met medewerkers van Centraal Beheer

Tijdens de gewonnen lunch onderzoeken Vive en een groep geselecteerde experts binnen Centraal Beheer de mogelijkheden om samen te werken. Ook de andere startups hebben tijdens de borrel na het pitch-event nuttige connecties gelegd. Op weg naar mooie samenwerkingen!

Heb je vragen?

Of wil je contact opnemen met 1 van de startups? Stuur dan een e-mail naar lab55@achmea.nl.