Verhuizen, dat kan toch makkelijker? Dat zoeken we uit!

Scanmovers en Centraal Beheer slaan de handen ineen om laagdrempelig te experimenteren

Centraal Beheer werkt aan innovatieve oplossingen om heel Nederland meer gemak te bieden. Hiervoor gaan we in gesprek met consumenten om te ontdekken tegen welke ongemakken zij aanlopen. Bijvoorbeeld tijdens de verhuizing van hun oude naar hun nieuwe woning. Tijdens een pilot met ScanMovers, een snelgroeiend vergelijkings- en boekingsplatform voor verhuisbedrijven, onderzoeken we hoe we klanten kunnen helpen bij het vinden van een verhuisbedrijf dat bij ze past.

We onderzoeken de klantbehoefte en testen onze ideeën

Om de juiste diensten te ontwikkelen luisteren we goed naar onze doelgroep. We onderzoeken de behoeftes in de markt door klein te experimenteren. We brainstormen over oplossingen, en testen of mensen echt geholpen zijn met onze ideeën. We verzamelen zo veel mogelijk data om onze ideeën te valideren. Of te invalideren, als blijkt dat ons idee niet past bij wat de klant wil. Op deze manier nemen we 1 voor 1 onzekerheden rondom onze ideeën weg. En verkleinen we de risico’s van innovatie. Zo zorgen we ervoor dat we alleen werken aan ideeën waar mensen echt iets aan hebben.

Samen met ScanMovers testen we sneller en laagdrempeliger dan te voren

Bij het testen van onze ideeën maken we vaak gebruik van zogenoemde ‘prototypes’. Dit zijn een soort proefversies van een nieuwe oplossing. Een prototype is verre van af en heeft vaak nog helemaal geen functionaliteiten of een mooi ontwerp. Maar toch investeren we in deze fase van het innovatieproces tijd en moeite in een idee dat nog niet helemaal gevalideerd is. Daarnaast bieden we consumenten met een prototype (nog) niet een oplossing waarmee ze geholpen zijn. De pilot met ScanMovers biedt hier de perfecte oplossing voor!

We testen de behoefte met een oplossing die al bestaat

De verhuizersmarkt is verouderd, niet transparant en geeft consumenten vooral veel gedoe. ScanMovers speelt hierop in en maakt het makkelijker voor consumenten om verhuisbedrijven te vergelijken en te boeken. We startten samen een pilot om deze oplossing verder te valideren. Tijdens de pilot experimenteren we met een aanbod van ScanMovers via Centraal Beheer. Zo testen we op een laagdrempelige manier de behoefte van consumenten aan de oplossing. En onderzoeken we of deze oplossing past bij wat klanten van Centraal Beheer verwachten. Tegelijkertijd leert ScanMovers meer over de impact van de samenwerking met een bedrijf als Centraal Beheer op de (afname van) de dienst van ScanMovers.

Benieuwd naar de verhuisdienst van Scanmovers? Neem snel een kijkje

Via ScanMovers vergelijk je vrijblijvend professionele verhuisbedrijven. Binnen 24 uur ontvang je een overzicht van de offertes die het beste bij jouw verhuizing passen. Op basis van kwaliteit, prijs, reviews en service kies je vervolgens zelf welk verhuisbedrijf het beste bij je past.

Heb je vragen? Stuur ons dan gerust een mailtje!

Ben je benieuwd naar innovatie binnen Centraal Beheer? Of wil je meer weten over de Verhuisservice? Je kunt jouw vragen sturen naar lab55@achmea.nl.