Laadpaal voor thuis

Centraal Beheer lanceert pilot: Laadpaal voor thuis

In samenwerking met 50five

In de rij staan voor een openbare laadpaal of een accu die niet volledig is opgeladen bij vertrek. Deze problemen komen steeds vaker voor nu elektrisch rijden steeds populairder wordt. Centraal Beheer onderzoekt waar we klanten extra gemak kunnen bieden in en rondom de woning. Daarom lanceren wij een nieuwe dienst: Laadpaal voor thuis

Op 12 oktober lanceren we de pilot Laadpaal voor thuis

Vanaf 12 oktober kopen klanten gemakkelijk een laadpaal bij Centraal Beheer. Laadpaal voor thuis is voor iedereen die (binnenkort) elektrisch rijdt en een eigen oprit heeft. Het opladen van een elektrische auto is hierdoor voordeliger en in de rij staan voor een openbare laadpaal is verleden tijd. 

Samen met onze partner maken we het kopen van een laadpaal gemakkelijker

Bij het kopen van een laadpaal komt veel kijken. Denk aan: laden via 1- of 3-fase, montage tegen de muur of paal, vaste of losse kabel en zo zijn er nog meer keuzes die klanten moeten maken. Het is daarom fijn om advies te krijgen van experts. Om het kopen van een laadpaal zo gemakkelijk mogelijk te maken, werken we samen met 50five: een betrouwbare partner en expert op het gebied van laadpalen. De geadviseerde laadstations zijn gemakkelijk en snel online aan te vragen. In een vragenlijst geeft de klant extra informatie over de plek van de laadpaal, de elektrische auto en de meterkast. Deze informatie heeft onze partner nodig om een offerte op maat te maken voor de specifieke woonsituatie van de klant. Een bezoek bij de klant thuis is dus niet meer nodig.

Wij geloven in een aanbod op maat voor al onze klanten. We bieden laadoplossingen waarbij de klant het gevoel heeft dat hij ontzorgd wordt. De klantreis bij 50five is hier specifiek op ingericht om een gepersonaliseerd aanbod te doen,” aldus Manfred Klumpenaar CEO van 50five.

Dit sluit perfect aan bij de ambitie van Centraal Beheer om klanten meer gemak te bieden”, zegt Lisette Tap, Experiment Lead van Centraal Beheer. “De vraag naar private laadpalen zal de komende jaren steeds verder toenemen. Maar veel consumenten vinden de aanschaf van een laadpaal veel gedoe. Met 50five als partner maken we dit een stuk makkelijker! 50five biedt kwaliteit, snelheid én een persoonlijke hand.”

In 3 maanden tijd onderzoeken we of onze nieuwe dienst aansluit bij de wensen en behoeftes van klanten

Tijdens een pilotfase lanceren we een dienst voor een periode van ongeveer 3 maanden. Een pilot is het resultaat van een stap binnen ons innovatieproces. In deze fase onderzoeken we of onze oplossing aansluit bij de wensen en behoeftes van de klant. Na deze periode gaan we evalueren en beslissen we samen met 50five of we samen blijven werken.

Centraal Beheer innoveert op het gebied van wonen en duurzaamheid

Centraal Beheer blijft innoveren en is altijd op zoek naar oplossingen die gemak bieden voor klanten. Dit jaar met de focus op wonen en duurzaamheid. Laadpaal voor thuis is de 7e nieuwe dienst. Eerder dit jaar lanceerde Centraal Beheer: Huishoudelijke Hulp, Bouwkundige Keuring, Groen dak, Makelaarservice, Energielabel en Woningrapport.

Vragen? Stel ze gerust!

Mail je vraag naar lab55@achmea.nl of kijk op Laadpaal voor thuis

Samenwerken en met ons innoveren op het gebied van wonen of duurzaamheid

Kan jij wat voor onze klanten betekenen en zie je mogelijkheden tot een mooie samenwerking? Stuur ons een email: lab55@achmea.nl. We gaan graag met je in gesprek.