Achmea mixfonds Gemiddeld A

Beleggen bij Centraal Beheer

'Het mixfonds Gemiddeld belegt vooral in aandelen, bedrijfsobligaties en staatsobligaties. Het beleggingsbeleid is gericht op vermogensgroei over een langere periode.'
Jeroen Roskam en Aart Hatzmann, fondsbeheerders.

Het risico van Achmea mixfonds Gemiddeld A

De ene belegging heeft meer risico dan de andere. En van tevoren weet u nooit precies wat er met uw beleggingen gaat gebeuren. U kiest daarom zelf waar u uw geld in wilt beleggen.
Met de risicometer kunt u snel het risico van een fonds zien. En de risico’s van verschillende fondsen met elkaar vergelijken. Het risico van dit fonds is 4.
Meer over de risico's

Het rendement van Achmea Mixfonds Gemiddeld A

Met beleggen kunt u geld laten groeien. Het rendement is voor elk fonds en op elk moment anders. In deze grafiek ziet u het rendement van dit fonds.

De samenstelling van Achmea mixfonds Gemiddeld A

Jeroen Roskam en Aart Hatzmann, fondsbeheerders: 'Bent u bereid om meer risico te lopen? En belegt u voor de lange termijn? Het mixfonds Gemiddeld belegt vooral in aandelen, bedrijfsobligaties en staatsobligaties. Het beleggingsbeleid is gericht op vermogensgroei over een langere periode. Denk daarbij aan 10 jaar of langer.'

Het Achmea mixfonds Gemiddeld A belegt in aandelen en obligaties

Soort belegging Samenstelling
Aandelen wereldwijd 36%
Bedrijfsobligaties 17,5%
Staatsobligaties 17,5%
Aandelen opkomende markten wereldwijd 9%
Grondstoffen 5%
Staatsobligaties opkomende markten 5%
Vastgoed 5%
Euroliquiditeiten 5%

In een paar eenvoudige stappen opent u een beleggingsrekening

Houd uw burgerservicenummer (BSN) en bankpas bij de hand. Nadat u uw gegevens heeft ingevuld, ontvangt u een bevestiging van uw aanvraag via de mail.
Voordat wij uw rekening actief maken, moeten wij volgens de wet uw gegevens controleren. Dat doen wij met een overboeking van 1 cent die u naar ons overmaakt. Met iDEAL is dit snel en eenvoudig geregeld. Als uw gegevens akkoord zijn, activeren wij na 1 à 2 werkdagen uw beleggingsrekening. Soms hebben wij meer informatie nodig. U krijgt dan van ons een e-mail.
Hierin staat uw beleggingsrekeningnummer. Wij beginnen met beleggen als u geld inlegt.
Bepaal uw beleggingsdoel. Maak een keuze tussen Gemaksbeleggen en Fondsbeleggen. En kies een fonds met een risico- en rendementsverwachting dat bij u past. Onze experts regelen de rest! Wij maken beleggen makkelijk.
Centraal Beheer is een handelsnaam van Achmea Investment Management B.V., K.v.K.nr. 18059537, statutair gevestigd te Zeist. Voor het beheren van beleggingsinstellingen beschikt Achmea Investment Management B.V. over een vergunning van de Stichting Autoriteit Financiële Markten (AFM) en is zij opgenomen in het register van de AFM onder nummer 15001209.