Autocheck: welke kosten kunt u verwachten?

U staat op het punt een tweedehandsauto te kopen. Volgens de verkoper is hij piekfijn in orde. Toch is extra zekerheid altijd fijn. Wilt u weten welke kosten u binnenkort kunt verwachten? De gratis Autocheck vertelt het u.

Doe de Autocheck

Tijdens de proefrit rijdt uw nieuwe droomauto hartstikke lekker. Hij stuurt soepel door de bocht en u hoort geen rare geluiden. Ook het profiel van de banden ziet er nog goed uit. Maar durft u de verkoper niet op zijn blauwe ogen te geloven? Dan is een gratis Autocheck een goed idee. U vult het kenteken en de kilometerstand in en u weet meteen of er een dure reparatie aankomt. En u ontdekt wat de afschrijving per maand is.

Nog meer auto-informatie?

Met een Kentekencheck krijgt u een uitgebreid overzicht met nog meer informatie over de auto. Hierin staat bijvoorbeeld de geschiedenis van de auto, de meest voorkomende reparaties en de marktwaarde. En bent u benieuwd naar het aantal eigenaren? Of wanneer de volgende APK op de planning staat? Ook deze informatie vindt u in de Kentekencheck.

Voorkom een miskoop met de Auto- en Kentekencheck

Veel eigenaren verkopen hun auto net voordat de APK afloopt. Loopt de APK van de auto die u op het oog heeft bijna af? Dan is het zeker een goed idee om de Auto- en Kentekencheck te doen. Ook is het slim om de auto door de verkoper APK te laten keuren voor u hem koopt. Anders moet u de APK-kosten betalen. En heeft u kans veel geld uit te moeten geven aan reparaties.