dashboard duurzame inzetbaarheid lekker bezig

Inzicht voor u als werkgever

Grip op duurzame inzetbaarheid met het real-time Lekker Bezig dashboard

In het dashboard staan alle actuele inzichten en knelpunten overzichtelijk voor u klaar

Medewerkers nemen zelf regie op hun duurzame inzetbaarheid. Dat wil iedere organisatie graag bereiken. Hoe bereikt u dit en hoe maakt u het inzichtelijk? Vraagstukken waar steeds meer werkgevers mee worstelen. Lekker Bezig geeft u inzicht in de voortgang, knelpunten en kansen van duurzame inzetbaarheid in uw organisatie.

Overzicht en inzicht: het dashboard van Lekker Bezig

Samen met onze specialisten op duurzame inzetbaarheid brachten we de belangrijke domeinen in kaart. Het dashboard bestaat uit eenvoudig leesbare grafieken en cijfers. Realtime, dus altijd actueel. Zo geven we inzicht in hoe uw organisatie ervoor staat op de verschillende domeinen. Zoals:
  • Hoeveel medewerkers zitten lekker in hun vel?
  • Hoeveel medewerkers denken dat hun baan gaat veranderen de komende jaren?
  • Hoeveel medewerkers ervaren stress door hun financiële situatie?
  • Hoeveel medewerkers ervaren een goede werk-privé balans?
Naast bovenstaande belangrijke stuurinformatie, krijgt u duidelijk inzicht in het gebruik van de app, afgenomen oplossingen en financiële informatie.
Infographic Lekker Bezig - totaalaanpak duurzaam inzetbare medewerkers

Grip op budgetten

U ziet in het dashboard exact hoeveel geld er wordt besteed en aan welke diensten. Ook ziet u welke thema’s en oplossingen populair zijn. Tevens krijgt u inzicht in hoe dit zich verhoudt tot de uitkomsten van de vragenlijst.

Privacy gewaarborgd

Voor uw medewerkers is het belangrijk dat ze zich veilig voelen om eerlijk antwoord te geven. Dat ze weten dat de privégegevens die ze delen binnen de app veilig zijn. Daarom voldoet de app aan strenge security en privacy eisen. We delen in het dashboard alleen bedrijfsbrede cijfers met u als werkgever. Niet op persoonsniveau; data in het dashboard is dus niet te herleiden naar individuele medewerkers.

Bevorder betrokkenheid en werkplezier, verlaag verzuim en verloop

Plan vrijblijvend een adviesgesprek in met één van onze adviseurs.