implementatie duurzame inzetbaarheid medewerkers

Gemakkelijke implementatie

In een paar stappen succesvol aan de slag met duurzame inzetbaarheid

Lekker Bezig neemt u veel werk uit handen

Duurzame inzetbaarheid succesvol implementeren binnen uw organisatie, valt niet altijd mee. Genoeg ideeën en een sterk beleid, dus wat praktische hulp bij de uitvoering is dan wel lekker:
  • We bieden trainingen en tools voor leidinggevenden die passen bij uw organisatiecultuur.
  • We bieden volledige ondersteuning in de communicatie met uw medewerkers; introductie, instructie, activatie en inspiratie.
  • Medewerkers gaan zelf aan de slag met hun duurzame inzetbaarheid via onze Lekker Bezig app: persoonlijk inzicht, suggesties op maat, eigen budget om trainingen aan te vragen.

We werken samen met gerenommeerde partners 

Het aanbod van onze partners is heel divers: van coaching tot trainingen en opleidingen. Zowel vakopleidingen als cursussen voor persoonlijke ontwikkeling. Alles gericht op het duurzamer inzetbaar worden van uw medewerkers. De zoektocht, selectie en inkoop van kwalitatieve diensten en leveranciers is voorbij. In de app van Lekker Bezig staat al een zeer uitgebreid aanbod klaar. Voor iedere medewerker is er een passende training of opleiding.

Aan de slag met de app

In de Lekker Bezig app vullen medewerkers een gevalideerde vragenlijst in over gezondheid, werk-privé balans, functioneren en toekomst. Ze krijgen daarmee inzicht op hun huidige inzetbaarheid en ontvangen persoonlijk advies. Met daarbij passende oplossingen zoals trainingen, opleidingen en coaching. De medewerker kan direct aan de slag; zonder toestemming of extra tussenstappen van u als werkgever. De financiële processen van alle afgenomen oplossingen van al onze partners handelen we vervolgens in één keer af. Dat bespaart u veel regelwerk, administratie en dus tijd. 
Bevorder betrokkenheid en werkplezier, verlaag verzuim en verloop

Plan vrijblijvend een adviesgesprek in met één van onze adviseurs.