Een uitgebreid aanbod voor u en uw medewerkers

Lekker Bezig neemt u veel werk uit handen

Duurzame inzetbaarheid succesvol implementeren binnen uw organisatie, valt niet altijd mee. Genoeg ideeën en een sterk beleid, dus wat praktische hulp bij de uitvoering is dan wel lekker:

We werken samen met gerenommeerde partners 

Het aanbod van onze partners is heel divers: van coaching tot trainingen en opleidingen. Zowel vakopleidingen als cursussen voor persoonlijke ontwikkeling. Alles gericht op het duurzamer inzetbaar worden van uw medewerkers. De zoektocht, selectie en inkoop van kwalitatieve diensten en leveranciers is voorbij. In de app van Lekker Bezig staat al een zeer uitgebreid aanbod klaar. Voor iedere medewerker is er een passende training of opleiding.

Aan de slag met de app

In de Lekker Bezig app vullen medewerkers een gevalideerde vragenlijst in over gezondheid, werk-privé balans, functioneren en toekomst. Ze krijgen daarmee inzicht op hun huidige inzetbaarheid en ontvangen persoonlijk advies. Met daarbij passende oplossingen zoals trainingen, opleidingen en coaching. De medewerker kan direct aan de slag; zonder toestemming of extra tussenstappen van u als werkgever. De financiële processen van alle afgenomen oplossingen van al onze partners handelen we vervolgens in één keer af. Dat bespaart u veel regelwerk, administratie en dus tijd. 

Hoe werkt het?

Wij verzorgen een zeer uitgebreid aanbod aan oplossingen

Wij verzorgen het aanmeldproces

Wij regelen de facturatie 


Morgen al van start met het Lekker Bezig programma

Om te starten zijn geen ingewikkelde koppelingen nodig met uw HR systemen. Na het invoeren van alle deelnemers kunnen we direct starten met het programma.

Geïnteresseerd in Lekker Bezig als oplossing of heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op!
Ontvang een persoonlijke demo