Even Rijden

Het elektrische auto-abonnement via Centraal Beheer

  • All-in prijs: verzekering, onderhoud, wegenbelasting. Dus geen onverwachte kosten
  • Veranderen van auto: even een grotere of kleinere auto, geen probleem
  • Flexibiliteit: een maand geen auto, ook geen probleem. Dan betaalt u die maand niets
We werken samen met Athlon. Voor de uitvoering van het abonnement gaat u een overeenkomst met hen aan. Centraal Beheer bemiddelt hierin.
test
€495
Vanaf prijs per maand excl. btw

Wat is uw situatie?

Maak een keuze voor zakelijk of privé en u ziet direct wat bij uw situatie past.

Privé
Zakelijk

Even Rijden auto aanbod

Uniek aan Even Rijden is het ruime aanbod aan direct leverbare elektrische automerken. Zoals de Opel Corsa-E, Peugeot E-208, Peugeot E-2008, Nissan Leaf, Citroën E-C4, Hyundai Kona, Mercedes-Benz EQA, Volvo XC40, Volkswagen ID.3, Polestar 2, Tesla Model 3, en Cupra Born. Wilt u van auto wisselen dan is dat maandelijks mogelijk.

Opel Corsa-E

Opel Corsa-E

Actieradius: 200 – 430 km 

Peugeot E-208

Peugeot e208

Actieradius: 200 – 430 km 

Nissan Leaf

Nissan Leaf

Actieradius: 165 – 355 km

VW ID3

Volkswagen ID.3

Actieradius: 250 – 520 km

Polestar 2

Polestar 2

Actieradius:  275 – 560 km 

Tesla Model 3

Tesla Model 3

Actieradius: 275 – 555 km

Een indicatie van de prijzen - zakelijk exclusief btw

U betaalt maandelijks een vast bedrag dat afhangt van het type auto en het verwachte aantal te rijden kilometers. Hieronder ziet u het maandbedrag exclusief btw per kilometrage. Rijdt u meer, dan betaalt u de meerpijs per kilometer bij. Rijdt u minder? Dan verrekenen we dat met u. Tip: maak een account aan. U ziet dan gelijk wat u per auto betaalt op basis van uw gekozen aantal kilometers.

Tip voor mobiel: scroll naar rechts voor de volledige tabel.

Opel Corsa-E Nissan Leaf Volkswagen ID.3 Polestar 2 Tesla Model 3
10.000 km € 495 € 498 € 595 € 624 € 715
15.000 km € 515 € 519 € 618 € 651 € 740
20.000 km € 535 € 540 € 641 € 678 € 765
30.000 km € 580 € 585 € 688 € 734 € 825
Meer-/minderprijs per km € 0,050 € 0,050 € 0,055 € 0,065 € 0,067
Bijtelling vanaf 8,0% 16,3% 8,0% 13,09% 4,0%

Even rijden in 3 simpele stappen

  1. Laat uw gegevens achter. U wordt gebeld en krijgt meer informatie.

  2. Enthousiast? We maken de aanvraag af. U ondertekent het contract als u akkoord bent.

  3. Kies uw auto in de Even Rijden app. Gefeliciteerd! U kunt nu elektrisch op pad! 

Hoe werkt het? Van aanvraag tot Even Rijden (Zakelijk)

Op onze website laat u uw naam en contactgegevens achter. Zo kan het Even Rijden Team u bellen om meer informatie te geven over ons flexibele abonnement. We kunnen ons voorstellen dat u daar nog wat vragen over heeft.

Bent u enthousiast? Dan gaan we door met de aanvraag. Een onderdeel van het proces is een acceptatietoets, waarin het team extra gegevens zal opvragen. Dit duurt 1 tot 2 werkdagen na aanlevering van uw gegevens. Zijn alle checks afgerond? Dan ontvangt u een contract, algemene voorwaarden en enkele andere documenten. Bent u akkoord met het contract? Dan mag u de papieren ondertekenen en terugsturen naar onze partner Athlon. Daarmee kunnen zij het auto abonnement voor u en/of uw medewerkers starten. Het abonnement heeft een duur van onbepaalde tijd, maar is maandelijks opzegbaar of te pauzeren. Kortom u kunt echt een maand rijden, de auto inleveren en de maand daarna weer een auto kiezen.

U krijgt binnen 2 dagen toegang tot de auto’s in de Even Rijden app. Hier kiest u eenvoudig uw auto uit en wanneer u deze wilt ontvangen. De auto wordt bij u bezorgd en vanaf dan rijdt u flexibel elektrisch met Even Rijden.

Veelgestelde vragen

Mensen helpen doen we al meer dan 110 jaar. We zijn er goed in. Maar mensen veranderen. De markt verandert. Dus veranderen wij mee. Door heel Nederland nog meer hulp te bieden. En vooral gemak. Vanuit die gedachte ontwikkelen we steeds meer diensten waarmee we mensen verder helpen. Zo ook met Even Rijden, het flexibele auto abonnement via Centraal Beheer. We willen mensen helpen om laagdrempelig een elektrische auto te kunnen rijden. 

Nadat u het abonnement met Athlon heeft gesloten kunt u of uw werknemer via de app kiezen uit een uitgebreid aanbod van elektrische auto’s. U of uw werknemer kiest de auto (binnen budget) en wanneer deze afgeleverd mag worden. Wisselen, dat kan via de Even Rijden app. U of uw werknemer kiest dan een andere auto tegen een ander, op voorhand getoond, budget.

Het abonnement heeft een duur van onbepaalde tijd, maar is maandelijks opzegbaar of te pauzeren. Kortom u kunt echt een maand rijden, de auto inleveren en de maand daarna weer een auto kiezen.

Voor de uitvoering van de dienst Even Rijden sluit u een overeenkomst met onze partner Athlon en onder hun voorwaarden. Wij bemiddelen hierin door u met Athlon in contact te brengen. Het Even Rijden team van Athlon regelt alles wat met het aanvraagproces, contract, service en betaling van uw auto abonnement te maken heeft.

Het abonnement heeft een duur van onbepaalde tijd, maar is maandelijks opzegbaar of te pauzeren. Kortom u kunt echt een maand rijden, de auto inleveren en de maand daarna weer een auto kiezen.
Nee, we krijgen alleen gegevens terug op generiek niveau, zoals het aantal klanten in de Even Rijden app en het aantal rijders.
In beide gevallen betaalt u een maandelijks bedrag voor het gebruik van een auto. Bij reguliere leasecontracten is er sprake van een langere periode waarvoor u zich vastlegt. Het abonnement bij Even Rijden is maandelijks opzegbaar of te pauzeren.

Nee, bij een zakelijk abonnement is er geen BRK registratie.

In Even Rijden staan altijd zo'n 50 auto's die u kunt kiezen die direct beschikbaar zijn. Kijk in de app welke auto's dat zijn. In ieder segment auto's is er keuze. Dagelijks wordt het aanbod aangepast: er gaan auto's uit en komen erbij. Er zijn nieuwe auto's en er zijn auto's die ouder zijn (maximaal 4 jaar). In de app is een actuele kilometerstand en leeftijd zichtbaar per auto.

Zodra u uw eerste reservering voor een auto plaatst, vraagt het Even Rijden team een laadpas voor u aan. Deze zal binnen 2-5 werkdagen geleverd worden.

 

Ook hierin biedt Even Rijden flexibiliteit; iedereen met een geldig rijbewijs en die rijbevoegd is, mag in de auto rijden. Dat kunnen dus familieleden zijn, maar ook vrienden/buren/etcetera. De auto mag niet voor commerciële doeleinden gedeeld worden.
Auto's worden ingezet op een verwacht werkelijk jaarkilometrage. Als een auto terugkomt (einde of bij een wissel), wordt het verschil tussen de werkelijk gereden kilometers (beginstand en eindstand kilometerteller) en de gefactureerde kilometers automatisch verrekend en op de factuur gezet.
Auto's worden ingenomen met een bindend innamerapport. Voor iedere niet verhaalbare schade geldt een eigen risico. Per kalenderjaar is het eerste eigen risico € 150 en ieder volgend € 300. Bij het vervangen van een voorruit geldt een eigen risico van € 75. Door dit principe heeft de klant die veel schades rijdt meer kosten dan de klant die weinig schades rijdt. Wel zo eerlijk!

Sluit snel uw flexibele auto abonnement af

We werken samen met Athlon. Voor de uitvoering van het abonnement gaat u een overeenkomst met hen aan. Centraal Beheer bemiddelt hierin.

Heeft u een vraag?

We zijn er voor u!
Mail

evenrijden@centraalbeheer.nl - Op werkdagen tussen 9:00 - 16:00