Wij staan 24 uur per dag voor u klaar

(055) 579 8000
Online melden
Meld via de app

Wanneer schakelt u de politie in?

Als iemand ernstig gewond is of overlijdt. Bel dan 112. Als de andere persoon wegging na de schade. En geen gegevens achterliet. Doe dan aangifte.

In het buitenland doet u aangifte op het politiebureau in de plaats waar het gebeurde.

Bent u blijvend invalide door het ongeval?

Wij volgen uw herstel. We vragen onze medisch adviseur om uw situatie te beoordelen. Als u dat goed vindt, vraagt de medisch adviseur informatie op bij uw huisarts of specialist.

Uw behandeling is afgerond

Herstellen van een ongeval kan lange tijd duren. Aan het eind van uw behandeling beoordeelt de medisch adviseur voor hoeveel procent u blijvend invalide bent. Dit percentage bepaalt de hoogte van het bedrag dat u krijgt.

Bent u nabestaande van iemand die is omgekomen door een ongeval?

Wij wensen u veel sterkte in deze moeilijke periode. Wij helpen u graag met het regelen van de uitkering van de Persoonlijke Ongevallen­verzekering. Heeft de overledene nog meer verzekeringen of financiële producten bij Centraal Beheer? Wij helpen u graag om deze te stoppen of aan te passen.

Bel (055) 579 5055

Maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 21.00 uur.
Zaterdag van 09.00 tot 16.30 uur.

Overlijden online doorgeven

Bekijk alle uitbetalingspercentages in deze tabel

Rekenvoorbeeld

Stel: Uw verzekerde bedrag is € 5.000,-. U raakt blind aan 1 oog. U krijgt 30% van het verzekerde bedrag. U krijgt € 1.500,-. Bij overlijden betalen wij het verzekerde bedrag aan uw nabestaanden.