WA verzekering

De Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering is verplicht voor iedereen met een auto. Veroorzaakt u met de auto schade aan iemand anders? Of aan de spullen van een ander? Dan moet u volgens de wet die schade betalen. Met de WA-verzekering bent u hiervoor verzekerd. Wij betalen de schade dan voor u. 

WA+ Beperkt Casco verzekering

Met de WA+ Beperkt Casco verzekering bent u ook verzekerd tegen schade aan uw eigen auto. Andere verzekeraars noemen de WA+ verzekering soms WA-Plus.

All Risk Verzekering

De All Risk autoverzekering is de meest uitgebreide Autoverzekering. U bent ook verzekerd voor de schade die u zelf veroorzaakt aan uw eigen auto. Een All Risk verzekering wordt soms ook WA Volledig Casco genoemd.

Zelf kiezen

U bepaalt zelf hoe u uw auto verzekerd. En betaalt alleen wat u belangrijk vindt. De WA Autoverzekering (schade aan anderen) is wettelijk verplicht voor iedereen met een auto. Met deze verzekering bent u verzekerd als u met uw auto schade veroorzaakt aan een ander. Deze optie hebben we al voor u aangevinkt. 

Welke autoverzekering is iets voor u?

Veel mensen met een auto tussen de 6 en 10 jaar oud kiezen voor de WA+ Beperkt Casco verzekering. Maar u kunt verder kijken dan de leeftijd van de auto. Bent u bijvoorbeeld erg afhankelijk van uw auto? Is uw oudere auto nog steeds veel waard? Of zou u bij schade geen reparatie of nieuwe auto kunnen betalen? In die gevallen kan een ruimere dekking zoals WA+ Beperkt Casco of All Risk slim zijn. En wat als u schade aan uw eigen auto krijgt, zoals ruitschade? Misschien kunt u of een kennis de schade zelf repareren. Of u heeft genoeg spaargeld om de schade zelf te betalen. Dan kunt u misschien beter voor de WA Autoverzekering kiezen. Maar wilt u liever zelf bepalen wat u wilt verzekeren? Dan kunt zelf uw Autoverzekering samenstellen. 

Kies de Autoverzekering die bij u past

WA

Onze meest eenvoudige verzekering

WA+ Beperkt Casco

Verzeker ook schade aan uw eigen auto

All Risk

Onze meest uitgebreide Autoverzekering

Stel zelf samen

Stel uw eigen WA Autoverzekering samen

Schade aan anderen
Ruitschade
Brand, Storm en Natuur
Diefstal en Inbraak
Aanrijding en Vandalisme
Meer Meer Meer Meer
 In de voorwaarden (pdf) leest u precies wat u wel en niet verzekert met onze Autoverzekering. 

U heeft invloed op de premie van uw WA+ Beperkt Casco of All Risk Autoverzekering

U betaalt minder bij een hoger eigen risico. En meer als u kiest voor een lager eigen risico.

Wij berekenen uw premie op basis van risico op schade

De hoogte van de premie van een Autoverzekering is afhankelijk van het risico op schade. En heeft u een hoog aantal schadevrije jaren? Dan krijgt u meer korting op uw Autoverzekering dan iemand die geen schadevrije jaren heeft. De premie van een Autoverzekering verschilt dus per persoon. 

Premie van autoverzekeringen vergelijken

Een goedkope Autoverzekering klinkt aantrekkelijk. Maar de kwaliteit is ook belangrijk. Met onze Autoverzekering kunt u rekenen op een uitmuntende service. Via ons schadenetwerk krijgt u 4 jaar FOCWA/Bovag-garantie op een reparatie. Vergelijkt u Autoverzekeringen van verschillende verzekeraars? Wij adviseren u om ook de kwaliteit van de Autoverzekeringen te vergelijken.