Autoverzekering Audi

U bent Audifan. Altijd al geweest. Van een A3 doorgegroeid naar een RS4. Met als ultieme droom de S7 of RS5. Andere wegbestuurders gaan automatisch aan de kant als ze de kenmerkende koplampen van uw Audi in hun achteruitkijkspiegel zien. Als Audirijder wilt u een goede autoverzekering met een lage premie. De Autoverzekering van Centraal Beheer past dan prima bij uw auto. U kiest zelf hoe u uw Audi wilt verzekeren, welke aanvullende verzekeringen u wilt afsluiten en hoe hoog uw eigen risico is. Zo betaalt u nooit voor iets wat u niet nodig heeft.

645.000 mensen kozen onze Autoverzekering

Wat is verzekerd?

Hieronder ziet u welke schade is verzekerd met WA, WA+ en All Risk.

Risico WA WA+ All Risk
Schade aan andere auto's of aan de spullen van een ander
Ruitschade
Brand, storm- en natuurschade
Diefstal en inbraak
Aanrijding en vandalisme
Bereken uw premie Bereken uw premie Bereken uw premie

Uw WA, WA+ of All Risk verzekering kunt u aanvullen met extra dekkingen. Bijvoorbeeld als u regelmatig passagiers meeneemt in de auto of wanneer u uw no-claim opbouw wilt beschermen.

U kunt kiezen uit de volgende dekkingen:

De voordelen en vergoedingen van de Autoverzekering Audi

  • Schadeherstel: u krijgt vervangend vervoer als u voor ons schadeherstelnetwerk kiest.
  • Ruitschade: u betaalt géén eigen risico bij ruitreparatie van uw Audi.
  • Diefstal of total loss: bij de WA+ en All Risk-dekking vergoeden wij de eerste 3 jaar na aanschaf van uw auto de aanschafprijs. Ook bij tweedehands Audi’s.
  • Accessoires: al uw accessoires zijn standaard verzekerd bij WA+ en All Risk.
  • Bagage: uw bagage is standaard verzekerd tot € 250,-.
  • Heeft uw werkgever collectiviteitsafspraken met ons gemaakt, dan krijgt u korting op de premie van de Autoverzekering voor uw Audi.

Direct regelen

We betalen soms niet

Bij Centraal Beheer Achmea bent u natuurlijk goed verzekerd. Toch zijn er ook dingen die niet verzekerd in de Autoverzekering Audi. Bijvoorbeeld:

  • Als u zelf letselschade heeft of alleen schade aan uw eigen Audi heeft. Dit geldt als u alleen een WA-verzekering heeft.
  • Als de bestuurder niet mag rijden omdat hij geen geldig rijbewijs heeft.
  • Als de bestuurder alcohol, medicijnen of drugs heeft gebruikt.
  • Heeft u Pechhulp Nederland of Hulpverlening buitenland? Dan krijgt u geen hulp van de Alarmcentrale als uw Audi niet apk goedgekeurd was, toen u pech kreeg.

We betalen soms minder

Heeft u een Schadeverzekering Inzittenden of een Ongevallenverzekering Inzittenden? Dan betalen we 25% minder als u tijdens het ongeluk geen gordel om had. Dit geldt ook als de mensen die met u meerijden geen gordel om hebben.

Wilt u precies weten waarvoor u verzekerd bent?

En wanneer wij in sommige situaties niet of minder uitkeren? Lees dan de polisvoorwaarden. Lees ook de productwijzer van dit product.

Wilt u meer weten over verzekeringen?

Op www.vanatotzekerheid.nl leest u meer over verzekeringen. Of kijk op www.wijzeringeldzaken.nl. Lees ook de productwijzer van dit product.

De Autoverzekering van Centraal Beheer wordt gemiddeld beoordeeld met een 7,6. (Gebaseerd op 1560 beoordelingen.)