Verhuisdienst

Uw verhuizing goed geregeld

 • Gecertificeerde, erkende verhuizers bij u in de buurt
 • Jarenlange ervaring en 1 aanspreekpunt
 • Snelle offerte met de videotool

Bij een verhuizing komt er veel op u af. En zijn er veel zaken om te regelen. Wij helpen u daar graag bij samen met onze partner Top Movers. Met ervaren verhuizers bij u in de buurt kijkt u uit naar een ontspannen verhuizing. En de offerte? Die regelt u gemakkelijk met de videotool op uw eigen mobiel. 

Voor deze dienst werken we samen met Top Movers. Centraal Beheer bemiddelt hierin. Top Movers voert de dienst uit.
Zorgeloos verhuizen

Offerte voor uw verhuizing in 3 stappen geregeld

U vult uw gegevens in

Persoonlijke link naar de videotool

Vrijblijvende offerte binnen 48 uur

Wij maken verhuizen makkelijker

Met handige informatie en tips komt u al een heel eind. Maar, wij bieden u ook graag oplossingen. Daarom gaan we voor u op zoek naar betrouwbare partners die u kunnen helpen met de verhuizing. Zoals de verhuisbedrijven van Top Movers. Wij kozen voor hen omdat zij al jarenlang kwaliteit leveren, werken met gecertificeerde verhuizers en aangesloten zijn bij de Erkende Verhuizers. We houden nauw contact met Top Movers en houden zo samen de kwaliteit hoog.

Alles voor een zorgeloze verhuizing

Ervaren verhuizers, online offerte en handige verhuischecklist

Betrouwbare verhuizers

Top Movers is een samenwerking van verhuisbedrijven door heel Nederland. De ervaren en erkende verhuizers zorgen elke dag weer voor soepele verhuizingen.

 • Alle materialen zijn aanwezig
 • Uw verhuizing is verzekerd
 • U hoeft zelf niet te sjouwen
Meer over Top Movers

Maak zelf een online offerte

Met de videotool van Top Movers verzamelt u zelf alle informatie die nodig is voor uw offerte. Top Movers bekijkt de gegevens en stuurt u binnen 48 uur een uitgebreide offerte. 
 • Veilig via uw eigen mobiel
 • Binnen 10 minuten geregeld
 • Vaste prijs

De verhuischecklist

Zeker weten dat u niks vergeet? Dan is het handig om een to do-lijst te maken. Of ga voor gemak, beantwoord een aantal vragen en stel meteen uw persoonlijke verhuischecklist samen.

 • Een persoonlijke checklist
 • Al uw taken op een rij
 • Handige informatie en praktische tips
Naar de verhuischecklist

Veilig en snel uw offerte met de online videotool

De videotool werkt heel gemakkelijk. U krijgt een link naar de online videotool. U opent de videotool op uw mobiel en filmt alle kamers in uw huis. De videotool maakt een nauwkeurige inventarislijst en berekent het volume van uw verhuizing. Vervolgens bekijkt Top Movers deze gegevens en maakt een vrijblijvende offerte voor u. De videotool is zo nauwkeurig dat Top Movers een offerte met een vaste prijs voor u kan maken. Deze ontvangt u binnen 48 uur per e-mail.

Veelgestelde vragen

De prijs voor uw verhuizing hangt af van hoeveel inboedel u heeft. Dat noemen we het volume van uw verhuizing. Ook het type woning, waar u naartoe verhuist, hoeveel verhuizers er nodig zijn en of er hulpmiddelen nodig zijn zoals een verhuislift, zijn bepalend voor de prijs. Inpakmateriaal, zoals verhuisdozen en noppenfolie, zit bij de prijs in. Wilt u de kosten voor uw verhuizing weten? Vraag online uw offerte aan.

Uw spullen zijn tijdens de verhuizing verzekerd voor schade via de verzekering van Top Movers. Tot een bedrag van € 100.000,-. 

Voor de uitvoering van deze dienst sluit u een overeenkomst met Top Movers. Wij bemiddelen hierin door u in contact te brengen met Top Movers. Voor onze bemiddeling ontvangen wij een vergoeding van Top Movers.

Ja, onze partner Top Movers geeft aan ons door wanneer u bij hen een offerte heeft aangevraagd voor uw verhuizing. En of u de offerte accepteert. Deze informatie gebruiken wij onder meer voor klantonderzoek.

Ja, u kunt uw verhuizing tot 30 dagen voor de ingeplande verhuisdatum kosteloos annuleren. Annuleert u later? Dan betaalt u annuleringskosten. Tot 14 dagen voor de verhuisdatum betaalt u 25% van het afgesproken bedrag. Tot 7 dagen voor de verhuisdatum betaalt u 50% van het totaalbedrag. Annuleert u binnen 7 dagen voor de verhuizing? Dan betaalt u het volledige bedrag.

Het gemak van Centraal Beheer

Uw huis is belangrijk. Het is de plek waar u zich thuis voelt. Wij helpen u graag om ook van uw nieuwe huis een echt thuis te maken. Niet alleen met verzekeringen en financiële producten, maar ook met tips, informatie en oplossingen die u verder helpen. Zoals Klushulp, Duurzaam Woongemak, onze Verhuisdienst en de verhuischecklist.
Online offerte aanvragen
Voor deze dienst werken we samen met Top Movers. 
Centraal Beheer bemiddelt hierin. Top Movers voert de dienst uit.