Achmea wereldwijd Aandelenfonds A

Beleggen bij Centraal Beheer

'Dit fonds belegt in bedrijven. Deze bedrijven komen vooral uit landen in Noord-Amerika, de eurozone en het Verre Oosten (inclusief Japan). Dit aandelenfonds is meestal erg gevoelig voor de ontwikkelingen op de internationale markten.'
Jeroen Roskam en Aart Hatzmann, fondsbeheerders.

Het risico van Achmea wereldwijd Aandelenfonds A

De ene belegging heeft meer risico dan de andere. En van tevoren weet u nooit precies wat er met uw beleggingen gaat gebeuren. U kiest daarom zelf waar u uw geld in wilt beleggen.
Met de risicometer kunt u snel het risico van een fonds zien. En de risico’s van verschillende fondsen met elkaar vergelijken. Het risico van dit fonds is 5.
Meer over de risico's

Het rendement van Achmea wereldwijd Aandelenfonds A

Met beleggen kunt u geld laten groeien. Het rendement is voor elk fonds en op elk moment anders. In deze grafiek ziet u het rendement van dit fonds.
Met Fondsbeleggen heeft u meer regie én u kunt in meerdere fondsen beleggen. U kiest uit 7 fondsen: 4 mixfondsen, 2 obligatiefondsen en 1 aandelenfonds. Elk met een eigen risico- en rendementsverwachting. Er is voor ieder wat wils.

De samenstelling van Achmea wereldwijd Aandelenfonds A

Jeroen Roskam en Aart Hatzmann, fondsbeheerders: 'Dit fonds belegt in bedrijven. Deze bedrijven komen vooral uit landen in Noord-Amerika, de eurozone en het Verre Oosten (inclusief Japan). Dit aandelen­fonds is meestal erg gevoelig voor de ontwikkelingen op de internationale markten. U maakt meer kans op een hoog rendement. Maar u loopt ook meer risico. Het is daardoor vooral geschikt als u op lange termijn gaat beleggen of als onderdeel van een goed gespreide portefeuille.'

Het Achmea wereldwijd Aandelenfonds A belegt vooral in aandelen

Soort belegging Samenstelling
Aandelen wereldwijd 100%

In een paar eenvoudige stappen opent u een beleggings­rekening

Houd uw burgerservice­nummer (BSN) en bankpas bij de hand. Nadat u uw gegevens heeft ingevuld, ontvangt u een bevestiging van uw aanvraag via de mail.
Voordat wij uw rekening actief maken, moeten wij volgens de wet uw gegevens controleren. Dat doen wij met een overboeking van 1 cent die u naar ons overmaakt. Met iDEAL is dit snel en eenvoudig geregeld. Als uw gegevens akkoord zijn, activeren wij na 1 à 2 werkdagen uw beleggings­rekening. Soms hebben wij meer informatie nodig. U krijgt dan van ons een e-mail.
Hierin staat uw beleggings­rekeningnummer. Wij beginnen met beleggen als u geld inlegt.
Met Fondsbeleggen heeft u meer regie én u kunt in meerdere fondsen beleggen. U kiest uit 7 fondsen: 4 mixfondsen, 2 obligatiefondsen en 1 aandelenfonds. Elk met een eigen risico- en rendementsverwachting. Er is voor ieder wat wils.
Centraal Beheer is een handelsnaam van Achmea Investment Management B.V., K.v.K.nr. 18059537, statutair gevestigd te Zeist. Voor het beheren van beleggingsinstellingen beschikt Achmea Investment Management B.V. over een vergunning van de Stichting Autoriteit Financiële Markten (AFM) en is zij opgenomen in het register van de AFM onder nummer 15001209.