Achmea mixfonds Ambitieus A

Beleggen bij Centraal Beheer

'Bent u bereid om meer risico te lopen? En belegt u voor de lange termijn? Het mixfonds Ambitieus belegt vooral in aandelen.'
Jeroen Roskam en Aart Hatzmann, fondsbeheerders.

Het risico van Achmea mixfonds Ambitieus A

De ene belegging heeft meer risico dan de andere. En van te voren weet u nooit precies wat er met uw beleggingen gaat gebeuren. U kiest daarom zelf waar u uw geld in wilt beleggen.
Met de risicometer kunt u snel het risico van een fonds zien. En de risico’s van verschillende fondsen met elkaar vergelijken. Het risico van dit fonds is 5.
Meer over de risico's

Het rendement van Achmea mixfonds Ambitieus A

Met beleggen kunt u geld laten groeien. Het rendement is voor elk fonds en op elk moment anders. In deze grafiek ziet u het rendement van dit fonds.
U kunt bij ons kiezen tussen Gemaksbeleggen of Fondsbeleggen. Met Gemaksbeleggen heeft u de keuze uit 3 mixfondsen. Met Fondsbeleggen heeft u meer regie én u kunt in meerdere fondsen beleggen. U kiest uit 7 fondsen: 4 mixfondsen, 2 obligatiefondsen en 1 aandelenfonds. Elk met een eigen risico- en rendements­verwachting. Er is voor ieder wat wils.

De samenstelling van Achmea mixfonds Ambitieus A

Jeroen Roskam en Aart Hatzmann, fondsbeheerders: 'Bent u bereid om meer risico te lopen? En belegt u voor de lange termijn? Het mixfonds Ambitieus belegt vooral in aandelen. Het beleggingsbeleid is gericht op vermogensgroei over een langere periode. Denk daarbij aan 10 jaar of langer.'

Het Achmea mixfonds Ambitieus A belegt vooral in aandelen

Soort belegging Samenstelling
Aandelen wereldwijd 52%
Aandelen opkomende markten wereldwijd 13%
Bedrijfsobligaties 7,5%
Staatsobligaties 7,5%
Grondstoffen 5%
Euroliquiditeiten 5%
Staatsobligaties opkomende markten 5%
Vastgoed 5%

In een paar eenvoudige stappen opent u een beleggings­rekening

Houd uw burgerservice­nummer (BSN), een digitale kopie van uw identiteitsbewijs en het nummer van uw bankrekening bij de hand. U ontvangt een e-mail met een bevestiging van uw aanvraag.
Voordat wij uw rekening actief maken, moeten wij volgens de wet uw gegevens controleren. Dat doen wij met een overboeking van 1 cent die u naar ons overmaakt. Met iDEAL is dit snel en eenvoudig geregeld. Als uw gegevens akkoord zijn, activeren wij na 1 à 2 werkdagen uw beleggings­rekening. Soms hebben wij meer informatie nodig. U krijgt dan van ons een e-mail.
Hierin staat uw beleggings­rekeningnummer. Wij beginnen met beleggen als u geld inlegt.
Bepaal uw beleggingsdoel. Maak een keuze tussen Gemaksbeleggen en Fondsbeleggen. En kies een fonds met een risico- en rendementsverwachting dat bij u past. Onze experts regelen de rest! Wij maken beleggen makkelijk.
Centraal Beheer is een handelsnaam van Achmea Investment Management B.V., K.v.K.nr. 18059537, statutair gevestigd te Zeist. Voor het beheren van beleggingsinstellingen beschikt Achmea Investment Management B.V. over een vergunning van de Stichting Autoriteit Financiële Markten en is zij opgenomen in het register van de AFM onder nummer 15001209.