Achmea euro Staats­obligatiesfonds A

Beleggen bij Centraal Beheer

'Dit fonds belegt in obligaties uit de Eurozone. Deze obligaties zijn uitgegeven of gegarandeerd door een overheid. Het euro Staats­obligatiesfonds A is daarmee een relatief veilige belegging.'
Jeroen Roskam en Aart Hatzmann, fondsbeheerders.

Het risico van Achmea euro Staats­obligatiesfonds A

De ene belegging heeft meer risico dan de andere. En van tevoren weet u nooit precies wat er met uw beleggingen gaat gebeuren. U kiest daarom zelf waar u uw geld in wilt beleggen.
Met de risicometer kunt u snel het risico van een fonds zien. En de risico’s van verschillende fondsen met elkaar vergelijken. Het risico van dit fonds is 3.
Meer over de risico's

Het rendement van Achmea euro Staats­obligatiesfonds A

Met beleggen kunt u geld laten groeien. Het rendement is voor elk fonds en op elk moment anders. In deze grafiek ziet u het rendement van dit fonds.
Met Fondsbeleggen heeft u meer regie én u kunt in meerdere fondsen beleggen. U kiest uit 7 fondsen: 4 mixfondsen, 2 obligatiefondsen en 1 aandelenfonds. Elk met een eigen risico- en rendements­verwachting. Er is voor ieder wat wils.

De samenstelling van Achmea euro Staats­obligatiesfonds A

Jeroen Roskam en Aart Hatzmann, fondsbeheerders: 'Dit fonds belegt in obligaties uit de Eurozone. Deze obligaties zijn uitgegeven of gegarandeerd door een overheid. Het Euro Staats­obligatiesfonds A is daarmee een relatief veilige belegging. Dit obligatiefonds is vooral gevoelig voor de ontwikkeling van de Europese rentestanden. Met dit fonds loopt u een relatief laag risico.'

Het Achmea euro Staats­obligatiesfonds A belegt alleen in staatsobligaties

Soort belegging Samenstelling
Staatsobligaties 100%

In een paar eenvoudige stappen opent u een beleggings­rekening

Houd uw burgerservice­nummer (BSN), een digitale kopie van uw identiteitsbewijs en het nummer van uw bankrekening bij de hand. U ontvangt een e-mail met een bevestiging van uw aanvraag.
Voordat wij uw rekening actief maken, moeten wij volgens de wet uw gegevens controleren. Dat doen wij met een overboeking van 1 cent die u naar ons overmaakt. Met iDEAL is dit snel en eenvoudig geregeld. Als uw gegevens akkoord zijn, activeren wij na 1 à 2 werkdagen uw beleggings­rekening. Soms hebben wij meer informatie nodig. U krijgt dan van ons een e-mail.
Hierin staat uw beleggings­rekeningnummer. Wij beginnen met beleggen als u geld inlegt.
Met Fondsbeleggen heeft u meer regie én u kunt in meerdere fondsen beleggen. U kiest uit 7 fondsen: 4 mixfondsen, 2 obligatiefondsen en 1 aandelenfonds. Elk met een eigen risico- en rendements­verwachting. Er is voor ieder wat wils.
Centraal Beheer is een handelsnaam van Achmea Investment Management B.V., K.v.K.nr. 18059537, statutair gevestigd te Zeist. Voor het beheren van beleggingsinstellingen beschikt Achmea Investment Management B.V. over een vergunning van de Stichting Autoriteit Financiële Markten (AFM) en is zij opgenomen in het register van de AFM onder nummer 15001209.