Achmea Wereldwijd aandelen fonds A - Centraal Beheer maakt beleggen makkelijk

Achmea Wereldwijd aandelen fonds A

Beleggen bij Centraal Beheer

"Dit fonds belegt in bedrijven. Deze bedrijven komen vooral uit landen in Noord-Amerika, de eurozone en het Verre Oosten (inclusief Japan). Dit aandelenfonds is meestal erg gevoelig voor de ontwikkelingen op de internationale markten."
Jeroen Roskam en Aart Hatzmann, fondsbeheerders.

Het risico van Achmea Wereldwijd aandelen fonds A De ene belegging heeft meer risico dan de andere. En van te voren weet u nooit precies wat er met uw beleggingen gaat gebeuren. U kiest daarom zelf waar u uw geld in wilt beleggen.

Met de risicometer kunt u snel het risico van een fonds zien. En de risico’s van verschillende fondsen met elkaar vergelijken. Het risico van dit fonds is 5.

onze beleggingsexperts
Beleggen in aandelen of obligaties. Of toch in high-tech bedrijven en crypto’s. U wilt wel beleggen, maar ziet op tegen alle...
Het rendement van Achmea Wereldwijd aandelen fonds A Met beleggen kunt u uw geld laten groeien. Het rendement is voor elk fonds en op elk moment anders. Lees hier meer over het rendement van beleggen. In deze grafiek ziet u het rendement van dit fonds.
Kosten van Achmea Wereldwijd aandelen fonds A Lopende kosten: 0,28% per jaar, verwerkt in de koers
Aankoopkosten : 0,30% per keer
Verkoop- en switchkosten: Geen

Lees meer over welke kosten u betaalt en waarom. Ook leggen wij uit hoe wij de kosten verrekenen.

De samenstelling van Achmea Wereldwijd aandelen fonds A Jeroen Roskam en Aart Hatzmann, fondsbeheerders: "Dit fonds belegt in bedrijven. Deze bedrijven komen vooral uit landen in Noord-Amerika, de eurozone en het Verre Oosten (inclusief Japan). Dit aandelenfonds is meestal erg gevoelig voor de ontwikkelingen op de internationale markten. U maakt meer kans op een hoog rendement. Maar u loopt ook meer risico. Het is daardoor vooral geschikt als u op lange termijn wilt beleggen of als onderdeel van een goed gespreide portefeuille."
Fonds Samenstelling
Euroliquiditeiten 0%
Bedrijfsobligaties 0%
Staatsobligaties 0%
Aandelen wereldwijd 100%
Grondstoffen 0%
Aandelen opkomende markten wereldwijd 0%
Lees de Essentiële Beleggersinformatie en het prospectus voordat u besluit in dit fonds te beleggen.
Risicoscore: 5
Meer informatie

Het gemak van beleggen bij Centraal Beheer

In een paar eenvoudige stappen kunt u beleggen.

Stap 1: Vul uw gegevens in.
Houd uw burgerservicenummer (BSN) en bankpas bij de hand.
Stap 2: Maak 1 cent over
Voordat wij uw rekening actief maken, moeten wij volgens de wet uw gegevens controleren. Dat doen wij met een overboeking van 1 cent die u naar ons overmaakt. Met Ideal is dit snel en eenvoudig geregeld.
Stap 3: U ontvangt een welkomst e-mail
Hierin staat uw beleggingsrekeningnummer. Wij beginnen met beleggen als u geld inlegt.