Gevarendriehoek met op de achtergrond een auto en een familie ernaast

Wat is verzekerd als mijn auto of motor het niet meer doet?

Met de vlam in de pijp scheurt u door de Brennerpas. Maar wat als de vlam opeens niet zo spreekwoordelijk is en uw auto ermee stopt? Wij zetten voor u op een rij hoe u verzekerd bent als uw auto of motor op vakantie in het buitenland uitvalt.

Altijd geholpen binnen Europa

Autopech kent geen grenzen. Maar uw Italiaanse woordenschat misschien wel. Met Pechhulp buitenland bent u verzekerd van hulp bij pech binnen Europa. Voor uw auto, maar ook voor uw camper, caravan of motor. De medewerkers van de Alarmcentrale doen hun best u meteen op weg te helpen. U betaalt alleen voor de onderdelen die nodig zijn voor de reparatie. Lukt het niet uw voertuig binnen 2 werkdagen te maken? Dan lossen we het samen op. Bijvoorbeeld met een huurauto of een extra overnachting in een hotel. 

Pechhulp Nederland

Ook in eigen land is genoeg te beleven. De Waddeneilanden, een dagje Maastricht of kamperen op de Veluwe. Maar met een platte band of lege accu komt u niet ver. Gelukkig is er Pechhulp Nederland. Wij komen dan uw voertuig repareren. Lukt dat niet? Dan slepen wij uw auto naar een garage en regelen wij vervangend vervoer. Zo kunt u snel weer snel op pad. Pechhulp is af te sluiten bij uw Autoverzekering, Motorverzekering, Camperverzekering, Caravanverzekering en Bromfietsverzekering.

Tip: let op bij tanken in het buitenland

Altijd leuk, zo’n buitenlands tankstation. Even plassen, de benen strekken en de tank vullen. Maar de namen van de brandstoffen zijn in het buitenland soms anders dan thuis. Ook de kleur van de tankzuil kan voor verwarring zorgen. Let er daarom goed op dat u de juiste te pakken heeft. Gaat het toch fout? Met Pechhulp buitenland bent u ook verzekerd van hulp bij verkeerd getankte brandstof. Wij betalen dan de sleepkosten. Het herstel en de brandstof zijn voor uw eigen rekening.