Duurzame mobiliteit: Wagenplan

Duurzame mobiliteit: WagenPlan

Beste leasemaatschappij van Nederland 2022

  • Mobiliteitsoplossingen die passen bij úw wensen en mensen
  • Van elektrisch leasen tot duurzame mobiliteitsregeling
  • Duidelijke en persoonlijke ondersteuning en advies

Duurzame mobiliteit van Centraal Beheer

Overweegt u een leaseregeling voor uw medewerkers? Zoekt u de beste route naar een volledig elektrisch wagenpark? Of toch een slimme mobiliteitsregeling die goed is voor het milieu en uw portemonnee? WagenPlan helpt je goed op weg met gericht en persoonlijk advies. Dankzij de samenwerking met Centraal Beheer profiteert u bovendien van voordelige tarieven. 

Goed op weg met de diensten van WagenPlan

Zakelijke lease

Op zoek naar de ideale zakelijke leaseauto die past bij uw situatie, budget en wensen? Zonder verassingen achteraf? Bij WagenPlan kun je terecht voor advies en aanbod van alle vormen van zakelijke lease. Of u nu gaat voor een elektrische auto of een betrouwbare bestelwagen.
Alles over zakelijk leasen

Slimme mobiliteit

Steeds meer werknemers kiezen liever zelf hoe ze zakelijk reizen. Met de (lease)fiets, e-bike, OV, elektrische leaseauto, deelauto of iets anders. Hoe uw medewerkers ook willen reizen: met onze duurzame alles-in-één mobiliteitsoplossing MobiPlan maakt u het makkelijk en betaalbaar. Zonder administratief gedoe. 
Meer over MobiPlan

Private lease

Kies voor gemak en zekerheid met Private Lease van WagenPlan: een nieuwe auto voor een vast maandbedrag. U heeft ook geen omkijken naar onderhoud en reparaties. Bovendien biedt WagenPlan extra voordeel. Bent u klant van één van de merken van Achmea: Centraal Beheer, InShared, Zilveren Kruis, Avéro of Interpolis? Dan krijgt u 10% korting op uw maandelijkse leasebedrag.
Alles over private lease