Vink illustratie Lekker Bezig Extra

Lekker Bezig Extra

Haal alles uit Lekker Bezig 

Nieuw: ontgrendel alle voordelen van Lekker Bezig met Lekker Bezig Extra
Met Lekker Bezig Extra, voegt u eenvoudig oplossingen van eigen leveranciers toe en exporteert u met gemak waardevolle data over afgenomen aanbod en antwoorden op de vragenlijst. Ook koppelt u Lekker Bezig snel met uw eigen administratiesysteem via onze API en krijgt u extra grip op de fiscale inrichting.

 • Mogelijkheid om zelf eigen leveranciers toe te voegen
 • Uitgebreide fiscale mogelijkheden
 • Meer inzicht in de voortgang van uw medewerkers
Binnen 30 minuten een compleet beeld van alle mogelijkheden

Het complete pakket van Lekker Bezig

Iedere organisatie is uniek. Daarom bieden we u extra mogelijkheden met Lekker Bezig Extra. U kiest hiermee voor 4 aanvullende krachtige functionaliteiten om alles uit Lekker Bezig te halen. 

Profiteer van extra mogelijkheden en opties

Met Lekker Bezig Extra haalt u het maximale uit Lekker Bezig. Zo kunt u met Lekker Bezig Extra:

 1. Eenvoudig oplossingen van eigen leveranciers toevoegen 

  Laat het aanbod in Lekker Bezig nóg beter aansluiten bij uw organisatie door oplossingen van maximaal 15 eigen leveranciers toe te voegen.

 2. Geanonimiseerde data via het werkgeversdashboard exporteren 

  Download geanonimiseerde data en krijg nog meer inzicht in hoe uw medewerkers Lekker Bezig gebruiken. Bijvoorbeeld over het afgenomen aanbod en de uitkomsten van de vragenlijst.

 3. Uitgebreide fiscale inrichtingsmogelijkheden gebruiken 

  • Voeg een fiscaliteitsscan toe waarmee wordt vastgesteld of een medewerker zijn ontwikkelings- en scholingsbudgetten volgens de geldende fiscale regelgeving besteedt.
  • Pas, in overleg met een consultant, oplossingen aan binnen het aanbod van Lekker Bezig als deze niet binnen uw fiscale scholingsvrijstelling vallen.

 4. Automatisch aanpassingen in het medewerkersbestand via de API-koppeling verwerken

  Koppel uw eigen administratiesysteem met Lekker Bezig door toegang tot onze API-koppeling. Zo doet u moeiteloos aanpassingen in het medewerkersbestand.

Kosten Lekker Bezig Extra

Voor de extra functionaliteiten van Lekker Bezig Extra betaalt u een bedrag per uitgegeven medewerker account. Voor organisaties tot en met 200 medewerkers is dit bedrag € 24,50 per medewerker per jaar. Heeft uw organisatie meer dan 200 medewerkers? Dan zijn de kosten per medewerker lager voor u. Neem contact met ons op voor een prijs op maat.

Plan een demo voor uw organisatie

Ontdek alle voordelen van Lekker Bezig en Lekker Bezig Extra tijdens een live demo door onze adviseur Bram Verhagen. Tijdens de live demo van 30 minuten krijgt u:

 • Een goed beeld van het platform
 • Een indruk van alle mogelijkheden en opties
 • De mogelijkheid om al uw vragen te stellen
Binnen 30 minuten een compleet beeld van alle mogelijkheden

Veelgestelde vragen over Lekker Bezig Extra

Lekker Bezig is het platform voor duurzame inzetbaarheid. Als werkgever krijgt u waardevolle inzichten in de kansen en uitdagingen binnen uw organisatie. Terwijl uw medewerkers zélf aan de slag gaan met gerichte oplossingen. Met Lekker Bezig Extra kiest u voor aanvullende en krachtige functionaliteiten die beschikbaar zijn tegen betaling. Zo kunt u met Lekker Bezig Extra eenvoudig oplossingen van eigen leveranciers toevoegen en waardevolle data exporteren. Ook koppelt u snel met uw eigen administratiesysteem door toegang tot onze API en krijgt u meer grip op de fiscale inrichting.
Nee helaas is dat niet mogelijk. Onze Lekker Bezig Extra functionaliteiten worden uitsluitend als pakket aangeboden. Ze zijn speciaal ontworpen om synergie te creëren en elkaar aan te vullen. Hiermee profiteert uw organisatie optimaal van de geïntegreerde voordelen die ons pakket biedt.
Voor de extra functionaliteiten van Lekker Bezig Extra betaalt u een bedrag per uitgegeven medewerker account. Voor organisaties tot en met 200 medewerkers is dit bedrag € 24,50 per medewerker per jaar. Heeft uw organisatie meer dan 200 medewerkers? Dan zijn de kosten per medewerker lager voor u. Neem contact met ons op voor een prijs op maat.
Ja, u kunt op elk gewenst moment overstappen naar Lekker Bezig Extra. Neem contact op met onze specialisten om deze overstap te regelen. Zij helpen en begeleiden u graag, en beantwoorden ook eventuele vragen die u nog heeft.

Wilt u meer informatie over Lekker Bezig Extra?

Laat uw gegevens achter en een van onze specialisten neemt binnen 2 werkdagen contact met u op. Zo zorgen we samen voor fitte, gemotiveerde medewerkers die met plezier naar hun werk gaan!