Ondernemer belt en werkt achter laptop

Geldfit Zakelijk

Grip op uw geld als ondernemer 

Doe de anonieme gratis test

Aan de slag met Geldfit Zakelijk

Of uw bedrijf nu draait als een zonnetje of toch last heeft van de stijgende energieprijzen en andere veranderingen in de markt. Financieel fit blijven is voor iedere ondernemer belangrijk. Geldfit Zakelijk, een samenwerking tussen gemeenten, bedrijven en (hulp)organisaties, helpt u met grip op geld.

Hoe werkt Geldfit Zakelijk?
Op Geldfit Zakelijk kunt u als ondernemer terecht voor gratis hulp bij uw financiële situatie. Via een online test krijgt u direct inzicht hoe u er met uw onderneming financieel voorstaat. En krijgt u een overzicht waar u terecht kunt voor hulp. Denk aan websites met handige tips, online begeleiding en een overzicht van welke instanties en regelingen bij u in de buurt passende hulp bieden.
 1. Vul gratis en anoniem de online test in op Geldfit Zakelijk.
 2. Krijg inzicht in hoe uw onderneming er financieel voorstaat.
 3. Krijg passende hulp en tips om financieel te blijven of worden.
Meer dan 50.000 ondernemers gingen u voor.

Lees hoe andere ondernemers met Geldfit Zakelijk grip op geld kregen

In verband met privacy zijn deze verhalen anoniem. Ook zijn daarom stockfoto's gebruikt. 

Ondernemer Erwin (Geldfit Zakelijk)

Er moet nog veel uitgezocht worden, maar het begin is er.

Ik was bang dat ik uit mijn huis gezet zou worden. Veel instanties konden mij niet helpen, omdat ik ondernemer ben. Na een belletje met Geldfit kwam ik terecht bij iemand van de gemeente die mij wél verder hielp. Er moet nog veel uitgezocht worden, maar het begin is er.
Ondernemer Samira (Geldfit Zakelijk)

Nu heb ik weer een handvat, zodat ik aan de slag kan.

Het lukte me als zzp’er niet meer om de energierekening te betalen. Geldfit bracht me in contact met hulp vanuit de gemeente. Nu heb ik weer een handvat, zodat ik aan de slag kan. Over 2 weken bellen we weer om te kijken of het allemaal gelukt is.

Veelgestelde vragen over Geldfit Zakelijk

Centraal Beheer draagt bij aan de ontwikkeling van ondernemend Nederland door risico nemen mogelijk te maken. Wij zijn er om ondernemers te helpen bij het inzichtelijk maken van de risico’s in hun onderneming, het voorkomen en het verzekeren waar nodig.

Tijdens de coronacrisis hebben heel wat ondernemers hun spaargeld moeten aanspreken. Veel mkb’ers en zzp’ers hadden het moeilijk. Dit ondanks de steun van de overheid. De drempel om hulp te vragen is groot. Ook bij ondernemers. Maar juist door zo vroeg mogelijk hulp te bieden, kan voorkomen worden dat de geldproblemen nog groter worden.

Daarom hebben we met een aantal partners de krachten gebundeld en is Centraal Beheer (onderdeel van Achmea) als aanjager nauw betrokken bij het initiatief Geldfit Zakelijk.

Bekijk ook het bericht 'Achmea zet zich in voor financiële fitheid voor iedere Nederlander' van februari 2022 op de website van stichting NSR.
Nee, op Geldfit Zakelijk kunt u als ondernemer gratis terecht voor hulp bij uw financiële situatie.

Via de online test krijgt u direct inzicht in hoe u er met uw onderneming financieel voorstaat. Ook krijgt u gelijk een overzicht waar u terecht kunt voor hulp. Denk aan websites met handige tips, online begeleiding of hulp voor ondernemers bij u in de buurt. Zo helpen wij u om uw onderneming financieel fit te houden.
 • Uw naam
  U blijft anoniem als u de test invult, belt of chat met een medewerker van Geldfit. U mag uw echte naam geven of een verzonnen naam. Geldfit is er om u verder te helpen. De door u opgegeven naam wordt niet bewaard.

 • Uw postcode
  Het verschilt per gemeente welke organisaties actief zijn. Daarom wordt er in de test van Geldfit Zakelijk gevraagd om uw postcode. Deze postcode wordt gebruikt om te kijken welke organisaties actief zijn in uw buurt. 
 • Veilige doorverwijzing
  Als er uit de test komt dat u meer hulp nodig heeft, krijgt u van Geldfit een overzicht van organisaties die u verder kunnen helpen. Om u goed te kunnen helpen vraagt Geldfit u om uw contactgegevens door te geven. Deze gegevens komen alleen terecht bij Geldfit en bij de organisaties waar u voor kiest. 

Bekijk ook de speciale pagina over privacy van Geldfit. Daar kunt u ook de privacyverklaring van Geldfit vinden. Daar leest u per situatie hoe zij persoonsgegevens verwerken. U vindt hier ook informatie over uw rechten en hoe u deze kunt inzetten. Ook ziet u de contactgegevens van Geldfit, voor als u vragen heeft over hoe zij omgaan met uw privacy.