Waarmee kunnen we u helpen?

Of regel het makkelijk zelf

Is er iets veranderd in uw situatie? Wilt u uw gegevens of producten bekijken en aanpassen? Wij helpen u natuurlijk graag.

Uw gegevens

Heeft u een ander telefoonnummer of e-mailadres? Bent u verhuisd? Of is uw persoonlijke situatie veranderd? Wilt u dan uw gegevens bekijken en aanpassen.
Meer informatie

Uw account

In Mijn Centraal Beheer heeft u uw gegevens, verzekeringen en financiële oplossingen altijd bij de hand. U vindt uw nota’s, voorwaarden, jaaroverzicht en groene kaart eenvoudig terug. U meldt uw schade of geeft een wijziging aan ons door. Zo kunnen wij u snel helpen en kunt u weer verder.
Meer informatie

Uw betalingen

Voor de verzekeringen en financiële producten die u bij ons heeft, betaalt u premie of rente en aflossing. Of u boekt spaargeld over. Wat zijn de mogelijkheden? En hoe past u een (tegen)rekeningnummer aan?
Alles over betalen Rekeningnummer aanpassen

Is er iets veranderd?

Een geboorte doorgeven

Heeft u een kind gekregen? Gefeliciteerd! Een veranderende gezinssituatie kan gevolgen hebben. We bespreken graag wat er voor u verandert.

Gaat uw kind op kamers?

Gaat uw zoon of dochter op kamers? Een veranderde gezinssituatie kan gevolgen hebben voor uw producten. En misschien wilt u nieuwe verzekeringen voor uw kind afsluiten. We bekijken graag de mogelijkheden met u.

Een overlijden doorgeven

Een dierbare is overleden. Wij wensen u veel sterkte in deze moeilijke periode. Wij helpen u graag om alle lopende verzekeringen en bankzaken van de overledene bij Centraal Beheer te stoppen of aan te passen.

U gaat samenwonen

Gaat u samenwonen? Gefeliciteerd! Een veranderde situatie kan gevolgen hebben voor uw verzekering. We bespreken graag wat er voor u verandert.

Gaat u verhuizen?

Is uw nieuwe huis een slag groter of juist kleiner? Op het platteland of in de stad? Een mooi appartement of een vrijstaand huis? Wij helpen u graag bij het aanpassen van uw verzekering.

Een scheiding doorgeven

U kunt ons bellen om uw scheiding door te geven. We bespreken dan meteen wat de gevolgen zijn voor uw verzekeringen en financiële producten.