Is er een kind geboren?

Nuttige tips bij gezinsuitbreiding

Heeft u een kindje gekregen? Gefeliciteerd! Voor die kleine wilt u natuurlijk alles goed regelen. Ook als het gaat om uw verzekeringen en financiële zaken. Controleer daarom uw bestaande verzekeringen en regel uw financiën. Lees onze nuttige tips!

Handig om te weten

Bij veel verzekeringen is de premie afhankelijk van het aantal verzekerde personen. Bijvoorbeeld uw Woon-, Reis-, Rechtsbijstand-, Persoonlijke Ongevallen- of Aansprakelijkheidsverzekering. In Mijn Centraal Beheer of in onze app ziet u snel hoe u verzekerd bent. En kunt u het aantal verzekerden eenvoudig aanpassen. Heeft u vragen? Bel ons! Dan bekijken we samen uw persoonlijke situatie. En bespreken we wat voor u de beste oplossing is.
Er is een kindje geboren. Een goed moment om uw financiële zaken te bekijken. Misschien wilt u sparen of beleggen voor uw kind. Bijvoorbeeld om geld opzij te zetten voor een studie. Of voor een financieel steuntje in de rug als uw zoon of dochter op zichzelf gaat wonen.
Bij de geboorte van uw kind denkt u liever niet aan het overlijden van u of uw partner. Toch is het verstandig hier wel even bij stil te staan. Want met een Overlijdensrisicoverzekering zorgt u financieel goed voor elkaar.