Veelgestelde vragen

Vind het antwoord op uw vraag

Andere veelgestelde vragen

Het is handig om onderweg altijd een digitale groene kaart bij u te hebben. Zo voorkomt u bijvoorbeeld problemen bij een aanrijding. Meestal is een digitale groene kaart voldoende. In sommige landen heeft u een papieren groene kaart nodig. In Mijn Centraal Beheer en onze app kunt u uw groene kaart downloaden en printen.
U kunt ons helaas niet e-mailen met vragen. Wij kunnen u dan minder goed en snel helpen. U kunt wel op andere manieren contact met ons opnemen. Wilt u ons documenten of foto’s toesturen? Dan kunt u die eenvoudig uploaden.
Wilt u weten of u recht heeft op een vergoeding als uw vlucht wordt geannuleerd? En of u uw Reis- en Annulerings­verzekering hiervoor kunt gebruiken? Wij geven u graag antwoord.
In Mijn Centraal Beheer en de app vindt u een overzicht van al uw schademeldingen. Wat de situatie is. En hoe uw schades zijn afgehandeld.
De Kleine‑Deukjes‑Dagen is een groots evenement. Klanten kunnen dan gratis tot 3 kleine deukjes laten repareren. Wij organiseren deze dagen meestal 2 keer per jaar. En elke keer op een speciale plek in het land. Waar en wanneer de volgende zijn? Bekijk hier het laatste nieuws.
U vindt uw jaaroverzichten van de afgelopen 3 jaar in Mijn Centraal Beheer en in de app. Zoekt u een ouder jaaroverzicht? Kijk dan bij de documenten van uw producten. Meer weten over jaaroverzichten en jaaropgaves? Bekijk onze uitgebreide informatie.
Centraal Beheer heeft meerdere rekeningnummers. De premie voor een schadeverzekering, zoals uw Auto-, Woon- of Rechtsbijstandverzekering, maakt u over naar een ander rekeningnummer dan bedragen voor uw levensverzekering of hypotheek. Ook is het belangrijk dat u het juiste betaalkenmerk gebruikt. Maak dus nooit zomaar geld naar ons over. U vindt het rekeningnummer en betaalkenmerk dat u moet gebruiken op uw nota of betaalherinnering. Kijk op onze site als u wilt aflossen op uw hypotheek. Of als u een periodieke overboeking wilt regelen naar uw beleggingsrekening.
Soms vragen wij u om meer informatie als u een overboeking doet. Of als u (een deel van) uw hypotheek aflost. En wij controleren uw gegevens als u een rekening opent. Dat doen wij niet omdat wij u niet vertrouwen. Maar juist om u te beschermen. Wij begrijpen dat dit vervelend kan zijn. Maar met deze werkwijze gaat Centraal Beheer samen met de overheid en alle Nederlandse banken de strijd aan tegen witwassen, fraude en terrorismefinanciering. Wij vertellen u er graag meer over.
Denkt u dat u een valse e-mail of SMS heeft gekregen? Of dat iemand uw persoonlijke of inloggegevens heeft misbruikt. Geef dit dan zo snel mogelijk aan ons door.

Heeft u een andere vraag?

Vraag het CeeBee

Niet gevonden wat u zocht? CeeBee, onze chatbot heeft antwoord op veel vragen. Of helpt u het antwoord op onze site te vinden. En kan CeeBee u niet helpen? Dan vertellen wij u hoe u het beste contact kunt opnemen.