Wijzigen

Extra Pensioen Inkomen

Uw Extra Pensioen Inkomen stoppen

Het is niet toegestaan het geld van de rekening van uw Extra Pensioen Inkomen op te nemen. Als u het toch doet, moet u waarschijnlijk relatief veel belasting en een boete aan de Belastingdienst betalen.

Laat ons weten dat u wilt stoppen

  • Stuur een e-mail naar bank@centraalbeheer.nl. Gebruik hiervoor het e-mailadres dat bij ons bekend is. Dat geeft ons meer zekerheid dat de e-mail echt van u komt. U vindt dit e-mailadres in Mijn Centraal Beheer.
  • Zet u in het onderwerp van uw e-mail het nummer van uw Extra Pensioen Inkomen.

U betaalt kosten

Binnen 14 dagen na de opening van uw Extra Pensioen Inkomen kunt u zonder kosten stoppen. Daarna mogen wij administratiekosten en een vergoeding voor ons rentenadeel in rekening brengen. U leest hier meer over in artikel 1.13 van de voorwaarden. Houd er rekening mee dat u mogelijk relatief veel belasting en een boete aan de Belastingdienst moet betalen.

Uw tegenrekening wijzigen

Voor het wijzigen van de tegenrekening stuurt u een e-mail naar epi@centraalbeheer.nl. Gebruik hiervoor het e-mailadres dat bij ons bekend is. U vindt dit e-mailadres in Mijn Centraal Beheer. Zet alstublieft het rekeningnummer van uw Extra Pensioen Inkomen in het onderwerp van uw e-mail. Het nummer van de nieuwe tegenrekening zet u in de e-mail zelf. Na ontvangst van uw e-mail laten we u weten wat er nog nodig is om de wijziging definitief te maken.