Wij rekenen met een vaste rente

In deze tabel ziet u onze actuele rentepercentages. Hoe eerder uw inleg bij ons binnen is, hoe eerder uw vaste rente ingaat. Er zijn 3 situaties mogelijk:
  • We hebben u als rekeninghouder geaccepteerd  en alle inleg is bij ons binnen vóór de 15e van de ingangsmaand. U krijgt de vaste rente over de hele inleg. U krijgt deze rente vanaf de dag waarop wij uw laatste inleg ontvingen. Is onze actuele rente op dat moment hoger? Dan wordt dat uw vaste rente.
  • We hebben u als rekeninghouder geaccepteerd  en niet alle inleg is bij ons binnen voor de 15e van de ingangsmaand.
    - Over het deel dat voor de 15e bij ons binnen is krijgt u de vaste rente vanaf de 15e van de ingangsmaand. Is onze actuele rente op dat moment hoger? Dan wordt dat uw vaste rente.
    - Over het deel dat na de 15e bij ons binnen is wordt de actuele rente uw vaste rente.
  • We hebben u als rekeninghouder geaccepteerd en alle inleg komt bij ons binnen vanaf de 15e van de ingangsmaand. De actuele rente wordt uw vaste rente.

Wij berekenen de rente per dag

U krijgt altijd rente vanaf het moment dat er inleg op uw rekening staat. Krijgt u nog niet direct vaste rente? Dan krijgt u tijdelijk onze variabele rente. We schrijven de variabele rente bij zodra de vaste rente ingaat. Ook deze variabele rente verwerken we in uw uitkering.