Beleggen brengt kosten en risico’s met zich mee. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen.
Man kijkt op zijn mobiel

Ontvang € 65,- bonus

Bij een minimale inleg van € 500,-

Heeft u geld dat u een tijdje opzij kunt zetten? Dan is beleggen misschien iets voor u. Bij ons hoeft u geen beleggingsexpert te zijn. Wij houden de beurs voor u in de gaten. En via de app kunt u op elk moment bijstorten, opnemen en uw rendement bekijken. U ontvangt € 65,- bonus als u voor het eerst een Beleggingsrekening opent. En binnen 14 dagen minimaal € 500,- inlegt. De actie loopt tot en met 31 december 2024. Bekijk de actievoorwaarden.
  • Onze experts doen het werk
  • Altijd op de hoogte via onze app
  • Elk moment inleggen en opnemen

De voordelen van beleggen bij Centraal Beheer

Animatie persoon op de bank

Beleg eenvoudig met de app

Uw rendement volgen, kopen en verkopen: het kan allemaal met onze handige app.

Animatie persoon op de bank

Altijd een fonds dat bij u past

Bij ons kiest u uit 8 verschillende fondsen met elk een eigen risicoprofiel. Zo is er altijd een fonds dat bij u past.

Animatie personen aan tafel

Tips van onze experts

Onze experts houden niet alleen de beurs in de gaten. Zij delen ook hun tips en adviezen met u. 

Hoe doet u mee aan de actie?

U opent tussen 30 december 2023 en 31 december 2024 voor het eerst een Beleggingsrekening bij ons. U doet mee als u uiterlijk 31 december een Beleggingsrekening opent en minimaal € 500,- op 1 dag inlegt. U kunt per persoon 1 keer deelnemen aan de actie. De inleg van minimaal € 500,- moet binnen 14 dagen na opening van uw Beleggingsrekening gestort zijn. Lees de actievoorwaarden voor meer informatie.
Naar de actievoorwaarden

Begin met beleggen in 3 stappen

Na uw aanvraag ontvangt u een e-mail met een bevestiging dat u uw rekening kunt gebruiken.

Download onze handige app of maak een account aan voor Mijn Centraal Beheer.

Voor u echt aan de slag gaat, willen we zeker weten dat beleggen zonder advies bij u past. Daarom stellen we u eerst vragen over uw kennis en ervaring met beleggen. Beantwoord deze vragen voordat u begint met beleggen. Mist u nog kennis of ervaring om zelfstandig te beleggen? Of beantwoordt u de vragen niet? Dan raden we het u af om te gaan beleggen. Het is dan verstandig eerst meer kennis op te doen. We helpen u graag op weg met tips en informatie

In de app of via Mijn Centraal Beheer doet u uw 1e aankoop. Als u een aankoop doet, kiest u in welk(e) fonds(en) u wilt beleggen.

Onze 8 fondsen

Bij Centraal Beheer kunt u kiezen uit 8 fondsen met elk een eigen risico en rendements­ontwikkeling. Van Voorzichtig tot Zeer Ambitieus. 

Beginnen met beleggen

U wilt beginnen met beleggen. Maar hoe doet u dat? Wij leggen het uit en helpen u graag verder. Zo wordt beleggen opeens een stuk makkelijker.

Risico’s van beleggen

Beleggen levert op de langere termijn meestal meer op dan sparen. Maar er komen ook risico's bij kijken. Er zijn manieren om deze risico’s te verkleinen.

Beleggen brengt kosten en risico's met zich mee. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen.

Deze informatie kan reclame bevatten. Lees het prospectus en het Essentiële-informatiedocument (Eid) voordat u een beleggingsbeslissing neemt. Centraal Beheer is een handelsnaam van Achmea Bank N.V., statutair gevestigd in Den Haag, KvK nr. 27154399. Achmea Bank N.V. heeft een bankvergunning van De Nederlandsche Bank en is opgenomen in het register van de Autoriteit Financiële Markten onder nummer 12000011.