Man en zoon met telefoon

Ontvang € 60,- bonus met maandelijks beleggen

Beleg 6 maanden lang elke maand minimaal € 50,-

Op zoek naar een manier om ongemerkt een potje op te bouwen met beleggen? Dan is periodiek beleggen misschien wel wat voor u. Als u tussen 22 mei 2023 en 30 juni 2024 voor het eerst een Beleggingsrekening opent bij Centraal Beheer kunt u meedoen met de actie. Lees hoe het werkt én hoe u meedoet.

De voordelen van periodiek beleggen

vrouw met pen

U verkleint uw risico's

Door uw aankoopmomenten te spreiden koopt u tegen een gemiddelde koers.

man in gesprek

U krijgt rendement over rendement

U profiteert van de kracht van rendement op rendement.

Jongen met koptelefoon

U stelt het eenmalig eenvoudig in

U stelt eenmalig een periodieke overboeking in. Daarna heeft u er geen omkijken meer naar.

Actievoorwaarden ‘Periodiek beleggen € 60,- bonus’

Voor nieuwe klanten

U bent een nieuwe klant als u tussen 22 mei 2023 en 30 juni 2024 voor het eerst een Beleggingsrekening opent bij Centraal Beheer.

 1. De actieperiode loopt van 22 mei 2023 tot en met 30 juni 2024.
 2. U ontvangt 1 keer een bonus van € 60,- als:
  - u in de actieperiode uiterlijk 30 juni 2024 voor het eerst een Beleggingsrekening opent. U heeft niet eerder een Beleggingsrekening bij Centraal Beheer gehad;
  - u binnen 14 dagen na het openen van de Beleggingsrekening de Fondsverdeler heeft ingesteld en de eerste periodieke inleg heeft gedaan. Door een automatische maandelijkse overboeking die u instelt bij uw bank;
  - u 6 opeenvolgende maanden € 50,- of meer per maand belegt. Houdt u wel rekening met de verwerkingstijden tijdens weekend en feestdagen.
  - u de periodieke inleg tijdens deze 6 maanden niet opneemt.
 3. U kunt met 1 Beleggingsrekening deelnemen aan deze actie. En u ontvangt maximaal 1 keer de bonus.
 4. U ontvangt de bonus uiterlijk 6 weken na uw 6e periodieke inleg van minimaal € 50,- op uw Beleggingsrekening. Deze wordt automatisch belegd volgens de Fondsverdeler.
 5. Wij hebben het recht om de bonus niet uit te keren of terug te vragen als niet is, of wordt voldaan aan de actievoorwaarden. Of in geval van misbruik.
 6. Deze actievoorwaarden zijn bepaald op 16 mei 2023. Wij mogen deze actie zonder aankondiging eerder stoppen. Ook kunnen we de actievoorwaarden op ieder moment wijzigen. Wij plaatsen de nieuwe actievoorwaarden dan op centraalbeheer.nl/beleggingsrekening.
 7. Deze actievoorwaarden gelden voor de actie ‘Periodiek beleggen € 60,- bonus‘. Als u meedoet, zijn deze actievoorwaarden op u van toepassing. Voor het openen van een Beleggingsrekening gelden de gebruikelijke voorwaarden.
 8. Doet u ook mee aan de Welkomstactie € 65,- bonus 2024? Dan telt de inleg van € 500,- voor de actie 'Welkomstactie € 65,- bonus 2024' niet mee als periodieke inleg voor de 'Periodiek beleggen € 60,- bonus'. Doet u voor 30 juni 2024 aan beide acties mee? Dan doet u dus 2 keer een inleg:
  - Een inleg van minimaal € 500,- binnen 14 dagen na het openen van uw Beleggingsrekening.
  Bekijk de actievoorwaarden
  - Een maandelijkse inleg van minimaal € 50,- binnen 14 dagen na het openen van uw Beleggingsrekening. Daarna doet u nog ten minste 5 keer een maandelijkse inleg van minimaal € 50,-.
 9. Op deze actie en de actievoorwaarden is het Nederlands recht van toepassing.

Wanneer ontvangt u de bonus?
Een voorbeeld:
U opent in januari een Beleggingsrekening. En stelt een periodieke overboeking in naar uw Beleggingsrekening met startdatum 8 januari. De 6 maandelijkse overboekingen worden dan in januari, februari, maart, april, mei en juni 2024 op uw Beleggingsrekening bijgeschreven. Het totaalbedrag van de 6 maandelijkse periodieke beleggingen, laat u tijdens deze 6 maanden staan. U ontvangt uw bonus van € 60,- dan in de loop van juli 2024.


Start met periodiek beleggen

Hoe maakt u beleggen tot een succes

Beleggen bij trap

Aart en Jeroen geven u een paar gouden tips

Beleggen brengt kosten en risico's met zich mee.
U kunt (een deel van) uw inleg verliezen.

Deze informatie kan reclame bevatten. Lees het prospectus en het Essentiële-informatiedocument (Eid) voordat u een beleggingsbeslissing neemt. Centraal Beheer is een handelsnaam van Achmea Bank N.V., statutair gevestigd in Den Haag, KvK nr. 27154399. Achmea Bank N.V. heeft een bankvergunning van De Nederlandsche Bank en is opgenomen in het register van de Autoriteit Financiële Markten onder nummer 12000011.