Man en zoon met telefoon

Ontvang € 50,- bonus met maandelijks beleggen

Beleg 6 maanden lang elke maand minimaal €  75,-

Helaas, de bonusactie voor periodiek beleggen is afgelopen. U kunt niet meer meedoen. Wilt u de actievoorwaarden nog eens rustig nalezen? U vindt ze op deze pagina.

De voordelen van periodiek beleggen

vrouw met pen

U verkleint uw risico's

Door uw aankoopmomenten te spreiden koopt u tegen een gemiddelde koers.

man in gesprek

U krijgt rendement over rendement

U profiteert van de kracht van rendement op rendement.

Jongen met koptelefoon

U stelt het eenvoudig in

U stelt eenmalig een periodieke overboeking in. Daarna heeft u er geen omkijken meer naar.

Actievoorwaarden 'Zomeractie maandelijks beleggen € 50,- bonus'

Voor nieuwe klanten

U bent een nieuwe klant als u tussen 1 juli 2022 en 28 september 2022 voor het eerst een beleggingsrekening opende bij Centraal Beheer.

 1. De actieperiode loopt van 1 juli 2022 tot 28 september 2022.
 2. U ontvangt 1 keer een bonus van € 50,- als:
  - u in de actieperiode uiterlijk 28 september 2022 voor het eerst een beleggingsrekening opent;
  - u binnen 2 maanden na het openen van de beleggingsrekening start met periodiek beleggen. Via een automatische maandelijkse overboeking bij uw bank;
  - u minimaal 6 opeenvolgende maanden op een vast moment in de maand per keer ten minste € 75,- belegt. Wij houden rekening met de verwerkingstijden van stortingen in weekenden en feestdagen;
  - u uw periodieke inleg van € 75,- tijdens deze 6 maanden niet opneemt.
 3. Als u tijdens de 6 maanden een bedrag opneemt, trekken wij dit bedrag van uw inleg af. U krijgt alleen een bonus als u 6 maanden lang € 75,- (in totaal € 450,-) méér inlegt dan u opneemt.
 4. U kunt met 1 beleggingsrekening deelnemen aan deze actie. En u ontvangt maximaal 1 keer de bonus.
 5. U ontvangt de bonus binnen 2 maanden na uw 6e periodieke inleg van minimaal € 75,- op uw beleggingsrekening.
 6. U ontvangt de bonus van € 50,- in mixfonds Gemiddeld. Liever in een ander beleggingsfonds beleggen? Switch dan eenvoudig zonder kosten naar een ander fonds.
 7. Wij hebben het recht om de bonus niet uit te keren of terug te vragen als niet is, of wordt voldaan aan de actievoorwaarden. Of in geval van misbruik.
 8. Deze actievoorwaarden zijn bepaald op 8 juni 2022. Wij mogen deze actie zonder aankondiging eerder stoppen. Ook kunnen we de actievoorwaarden op ieder moment wijzigen. Wij plaatsen de nieuwe actievoorwaarden dan op centraalbeheer.nl/beleggen.
 9. Deze actievoorwaarden gelden voor de actie ‘Zomeractie maandelijks beleggen € 50,- bonus‘. Als u meedoet, zijn deze actievoorwaarden op u van toepassing. Voor het openen van een beleggingsrekening gelden de gebruikelijke voorwaarden.
 10.  Doet u ook mee aan de Welkomstactie € 65,- bonus 2022 ? Dan telt de inleg van € 500,- voor die actie niet mee als periodieke inleg voor de Zomeractie maandelijks beleggen € 50,- bonus. Doet u aan beide acties mee? Dan doet u dus 2 keer een inleg (€ 500,- in de 1e maand en de 1e maandelijkse inleg van minimaal € 75,- binnen 2 maanden). Daarna doet u nog ten minste 5 keer een periodieke inleg van minimaal € 75,-.
 11.  Op deze actie en de actievoorwaarden is het Nederlands Recht van toepassing.

Wanneer ontvangt u de bonus?
Een voorbeeld:
U opent op 8 augustus een beleggingsrekening. En stelt een periodieke overboeking in naar uw beleggingsrekening met startdatum 8 september. De 6 maandelijkse overboekingen worden dan op 8 september, 8 oktober, 8 november, 8 december 2022, 8 januari en 8 februari 2023 van uw betaalrekening afgeschreven. Het totaalbedrag van de 6 maandelijkse periodieke beleggingen, dus minimaal € 450,-, laat u tijdens deze 6 maanden staan. U ontvangt uw bonus van € 50,- dan uiterlijk in april 2023. Heeft u binnen 1 maand na het openen van uw beleggingsrekening óók € 500,- ingelegd? Dan ontvangt u ook de bonus van de Welkomstactie € 65,- bonus 2022 (als u voldoet aan de voorwaarden van de Welkomstactie € 65,- bonus 2022).


Start met periodiek beleggen

Hoe maakt u beleggen tot een succes

Beleggen bij trap

Aart en Jeroen geven u een paar gouden tips

Beleggen brengt kosten en risico's met zich mee.
U kunt (een deel van) uw inleg verliezen.

Deze informatie kan reclame bevatten. Lees het prospectus en het Essentiële-informatiedocument (Eid) voordat u een beleggingsbeslissing neemt. Centraal Beheer is een handelsnaam van Achmea Bank N.V., statutair gevestigd in Den Haag, KvK nr. 27154399. Achmea Bank N.V. heeft een bankvergunning van De Nederlandsche Bank en is opgenomen in het register van de Autoriteit Financiële Markten onder nummer 12000011.