Kleine-Deukjes-Dagen

Actievoorwaarden

Actievoorwaarden

Dit zijn de actievoorwaarden die gelden voor de actie Kleine-Deukjes-Dagen van Centraal Beheer. Wij hebben deze voorwaarden vastgesteld in Apeldoorn op 18 maart 2024.

U bent: Degene die deelneemt aan de actie Kleine-Deukjes-Dagen.

Wij zijn: Centraal Beheer. Centraal Beheer is een handelsnaam van Achmea Schadeverzekeringen N.V. Ons adres is Laan van Malkenschoten 20, 7333 NP Apeldoorn. Ons nummer van de Kamer van Koophandel is 08053410.

 1. Wanneer gelden deze voorwaarden?
  • Deze voorwaarden gelden voor de actie Kleine-Deukjes-Dagen. Wij organiseren deze actie om onze schadeservice onder de aandacht te brengen.
  • De actie is op vrijdag 7 en zaterdag 8 juni 2024 in de Brabanthallen in Den Bosch.
 2. Mogen wij deze voorwaarden veranderen?
  Wij mogen deze voorwaarden op ieder moment veranderen. Veranderen wij iets? Dan leest u dat hier. Dat doen we zo snel mogelijk. Wij mogen de actie ook eerder stoppen.
 3. Wat geldt nog meer voor deze voorwaarden?
  Voor deze actie geldt het Nederlands recht.
 1. Wie mag deelnemen aan deze actie?
  • Iedereen die door Centraal Beheer is uitgenodigd mag – onder de hierna vermelde voorwaarden – maximaal 3 bestaande deukjes (niet groter dan een 2 euro muntstuk) in zijn of haar personenauto gratis laten repareren. Deze personenauto moet particulier (privé) verzekerd zijn. Leaseauto’s komen dus niet voor reparatie van deukjes in aanmerking.
  • U gaat akkoord met de actievoorwaarden.
 2. Wat kost deelname?
  Neemt u deel aan deze actie? Dan betaalt u hiervoor geen kosten.
 3. Hoe vaak mag u meedoen?
  U kunt één keer meedoen. In de uitnodiging die u van ons kreeg, staat hoe u zich kunt aanmelden voor de Kleine-Deukjes-Dagen. Meldt u zich aan? Dan krijgt u via mail een bevestiging van ons. Onderaan deze e-mail staat uw persoonlijke QR-code. Dit is uw toegangsbewijs. Hiermee kunt u maximaal 3 kleine deukjes in de personenauto laten repareren tijdens een eenmalig bezoek aan het evenement.
 4. Wat gebeurt er als u niet volgens de voorwaarden speelt?
  Volgt u de voorwaarden niet goed op? Of doet u iets anders wat niet mag? Dan kunt u niet verder meedoen met de actie.
 1. Hoe werkt de actie?
  • Doet u mee met de actie? Neem dan op de dag van de actie de bevestigingsmail met uw persoonlijke QR-code mee. Dit is uw toegangsbewijs. U kunt de code direct vanaf uw smartphone laten scannen. Dan kunt u maximaal 3 bestaande kleine deukjes (niet groter dan een 2 euro muntstuk) in uw personenauto gratis laten repareren. Heeft u geen smartphone? Print dan de bevestigingsmail met uw persoonlijke QR-code uit en neem deze mee naar de Kleine-Deukjes-Dagen.
  • We kunnen op deze dag niet alle soorten deukjes uitdeuken. Er bestaat geen gouden regel welke deukjes met zekerheid gerepareerd kunnen worden tijdens de Kleine-Deukjes-Dagen. Natuurlijk willen wij teleurstellingen voorkomen. Daarom hebben wij zo goed mogelijk omschreven welke deukjes wel of niet gerepareerd kunnen worden. Lees deze informatie goed door op centraalbeheer.nl om teleurstelling te voorkomen.
  • De restyle specialisten van de schadeherstelbedrijven bepalen uiteindelijk altijd op objectieve wijze of een deukje wel of niet gratis gerepareerd gaat worden tijdens de Kleine-Deukjes-Dagen.
 1. Hoe bepalen wij de deelnemers?
  Er is per actiedag een beperkt aantal plaatsen. De inschrijving is op volgorde van aanmelding. Vol = vol.
 2. Hoe laten we weten of u kunt deelnemen?
  Kunt u deelnemen? Dan krijgt u via mail een bevestiging van ons.
 1. Mag u het ticket aan iemand anders geven?
  Nee, dat mag niet. U kunt het ticket ook niet inwisselen voor geld.
 1. Waarvoor gebruiken wij uw gegevens?
  Als u deelneemt aan deze actie, geeft u ons informatie. Deze informatie gebruiken wij om deze actie uit te voeren. Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Wij houden ons aan de wetten en regels voor privacy. Wilt u meer informatie over het gebruiken van uw gegevens? Lees dan ons privacystatement op centraalbeheer.nl.
 2. Wat mogen wij nog meer met uw gegevens?
  U kunt tijdens de Kleine-Deukjes-Dagen gefotografeerd en/of gefilmd worden. Ook uw auto en kenteken kunnen gefilmd en/of gefotografeerd worden. Neemt u deel aan deze actie? Dan geeft u ons toestemming om dit beeldmateriaal zonder vergoeding te gebruiken en openbaar te maken. U doet afstand van portretrecht.
 1. Heeft iemand schade door deze actie?
  Heeft iemand schade door deze actie? Dan zijn wij hiervoor niet aansprakelijk. Ook andere mensen die wij inschakelen voor de actie, zijn niet aansprakelijk. Behalve als er sprake is van opzet of grove schuld van ons of anderen.
 1. Wat kunt u doen als u een klacht heeft?
  Heeft u een klacht? Laat het ons weten. Dat kan op meerdere manieren. Kijk op centraalbeheer.nl hoe. Wij zoeken samen met u naar een oplossing.