Veelgestelde vragen

Kleine-Deukjes-Dagen

Heeft u een vraag over de Kleine‑Deukjes‑Dagen? Hieronder leest u onze antwoorden op vragen die wij vaak krijgen.  Heeft u nog een andere vraag? Bel ons dan: (055) 579 8000. Wij helpen u graag

Vragen over het evenement

De Kleine-Deukjes-Dagen zijn dit jaar op vrijdag 7 en zaterdag 8 juni 2024.
De Kleine-Deukjes-Dagen zijn dit jaar in de Brabanthallen in Den Bosch.
Op dit moment staan alleen de Kleine-Deukjes-Dagen op vrijdag 7 en zaterdag 8 juni 2024 definitief vast. We weten nog niet waar en wanneer wij de volgende Kleine‑Deukjes‑Dagen organiseren.
De Kleine-Deukjes-Dagen zijn nu alleen in de Brabanthallen in Den Bosch.
Nee, de uitnodiging is voor u persoonlijk. U mag wel met de auto van iemand anders komen. Deze auto moet wel particulier (privé) verzekerd zijn. U mag met maximaal 1 auto komen.

Vragen over het aanmelden en het ticket

Het kan zijn dat u uw Kleine-Deukjes-Dagen nummer niet goed invult. Denk er aan om hoofdletters te gebruiken. Daarna zijn het cijfers.

Lukt het nog niet?

Belt u ons dan (055) 579 8000. U kunt ons bellen van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur. En op zaterdag van 9.00 tot 16.30 uur. Wij helpen u dan graag verder.

U kreeg van ons een bevestigingsmail met een persoonlijke QR-code. Dit is uw toegangsbewijs. U krijgt dus niet een apart ticket. Neem de e-mail met QR-code mee naar de Kleine-Deukjes-Dagen. De code kunt u direct laten scannen vanaf uw smartphone.

Heeft u geen smartphone?

Print dan uw bevestigingsmail met QR-code. En neem deze mee.

Dat kan heel eenvoudig. U heeft wel uw persoonlijke aanmeldgegevens nodig. Deze staan in de uitnodiging die u van ons kreeg. Vul hier uw aanmeldgegevens in. U ziet dan uw aanmeldformulier. Onder het formulier staat een oranje knop ‘Verstuur>’. Klikt u hierop? Dan krijgt u opnieuw uw bevestigingsmail met persoonlijke QR-code. Dit is uw toegangsbewijs.
Kreeg u een uitnodiging van ons? Vraag dan hier uw aanmeldgegevens opnieuw aan. Wij mailen u dan een nieuwe uitnodiging met aanmeldgegevens.

De Kleine-Deukjes-Dagen zijn nu alleen op vrijdag 7 en zaterdag 8 juni 2024. Meldde u zich al aan voor 1 van deze 2 dagen? En u wilt toch op de andere dag komen? Dan kan dat. Zolang er nog maar plaats is op die andere dag.

Wilt u de dag aanpassen?

Dat kan eenvoudig online. U heeft wel uw aanmeldgegevens nodig. Deze staan in de bevestigingsmail die u kreeg toen u zich aanmeldde.

Ja, dat kan. Zolang er nog maar plaats is op het tijdstip waarop u wilt komen.

Wilt u uw tijdstip aanpassen?

Dat kan eenvoudig online. U heeft wel uw aanmeldgegevens nodig. Deze staan in de bevestigingsmail die u kreeg toen u zich aanmeldde.

Helaas, het aantal plaatsen is beperkt. De schadeherstellers hebben namelijk voldoende tijd nodig om hun werk goed en naar tevredenheid van de klant te doen.

Probeer het anders later nog een keer

Soms melden klanten zich weer af. Dan komen er weer plaatsen vrij. Misschien wel op het tijdstip waarop u wilt komen.

Helaas, dat kan niet. Probeer het later zelf nog een keer. Soms melden klanten zich weer af. Dan komen er weer plaatsen vrij. Misschien wel op het tijdstip waarop u wilt komen.

U kreeg van ons een bevestigingsmail met een persoonlijke QR-code. Vergeet deze niet. Dit is uw toegangsbewijs. De code kunt u direct laten scannen vanaf uw smartphone.

Heeft u geen smartphone?

Print dan uw bevestigingsmail met QR-code. En neem deze mee.

U vindt hier de routebeschrijving. Deze staat ook in de bevestigingsmail die u van ons kreeg.

Vragen over de auto en de deukjes

We kunnen op deze dag niet alle soorten deukjes uitdeuken. Sommige deukjes vragen nu eenmaal om meer tijd, extra materiaal of een speciale behandeling. Natuurlijk willen we teleurstellingen voorkomen. Lees daarom hier welke deukjes wel of niet gerepareerd kunnen worden.

Kunnen deukjes niet gerepareerd worden tijdens de Kleine-Deukjes-Dagen? Dan doen wij dat tijdens deze dagen ook niet tegen betaling. Of op een andere dag.

Dat kan helaas niet. We kunnen op deze dag niet alle soorten deukjes uitdeuken. Voorkom teleurstellingen. Lees daarom eerst even dit door. Dan weet u precies welke deukjes wel of niet uitgedeukt kunnen worden.
Nee. Helaas kan dat niet tijdens de Kleine-Deukjes-Dagen. Het hele logistieke proces is namelijk ingericht op het repareren van kleine deukjes. En wij willen tijdens de Kleine-Deukjes-Dagen ook zoveel mogelijk klanten laten kennismaken met onze Schadeservice.
U hoeft niet met uw eigen auto te komen. Meldt u zich aan voor de Kleine‑Deukjes‑Dagen? Dan kunt u op het formulier aangeven met welke personenauto u komt. Vult u het kenteken in van de auto waarvan u deukjes wilt laten repareren. Deze auto moet wel particulier (privé) verzekerd zijn. U mag met maximaal 1 auto komen.
U mag één auto aanmelden voor de Kleine-Deukjes-Dagen. Wij willen namelijk zoveel mogelijk klanten de kans geven om kennis te maken met onze Schadeservice.
Tijdens de Kleine-Deukjes-Dagen kunnen alleen deukjes in personenauto’s gerepareerd worden. Deze personenauto’s moeten particulier (privé) verzekerd zijn. Dus geen auto’s voor zakelijk gebruik.
Tijdens de Kleine-Deukjes-Dagen kunnen alleen deukjes in personenauto’s gerepareerd worden. Dus geen campers.
Tijdens de Kleine-Deukjes-Dagen kunnen alleen deukjes in personenauto’s gerepareerd worden. Dus geen busjes.
Tijdens de Kleine-Deukjes-Dagen kunnen alleen deukjes in personenauto’s gerepareerd worden. Dus geen motoren of andere tweewielers.