Juridische hulp bij wonen

Onze juristen staan voor u klaar

  • Gratis intakegesprek met een jurist
  • Voor al uw conflicten over uw koophuis of huurhuis
  • Hulp zonder rechtsbijstandsverzekering
Bel ons gerust voor een vrijblijvend gesprek. Van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.
Juridische Hulp Wonen

U kunt bij ons terecht voor hulp

U wilt natuurlijk lekker wonen. En als u een keer problemen krijgt, dan wilt u die zo snel mogelijk oplossen. Komt u er zelf niet uit? Dan staan onze juristen voor u klaar. Of het nu gaat om problemen met uw koophuis, huurhuis of ruzie met de buren. U kunt op onze juristen rekenen. Ook als u geen klant bent van Centraal Beheer. 

Huur en verhuur

Heeft u problemen met uw huurbaas? Of verhuurt u zelf uw huis en heeft u problemen met de huurders? Vertel het onze jurist en u bespreekt samen wat de beste oplossing is.

Aankoop of verkoop

Een huis kopen of verkopen is een leuk maar intensief traject. Loopt u onderweg tegen problemen aan? Zoals verborgen gebreken of een discussie met de aannemer? Onze juristen helpen u graag. 

Verbouwing of onderhoud

Met een verbouwing of onderhoud kunt u uw huis of tuin aanpassen aan uw wensen. Maar wat als u problemen krijgt met de aannemer of hovenier? Onze juristen staan voor u klaar.

Andere problemen

Heeft u een ander probleem waarbij u hulp kunt gebruiken? Neem contact met ons op. In een gratis intakegesprek bekijkt u samen met de jurist wat de beste aanpak is.

Hoe werkt Juridische Hulp?

We vinden het belangrijk dat u een goed gevoel heeft bij onze juristen. En dat de jurist al een beeld heeft van uw situatie. Daarom starten we altijd met een vrijblijvend adviesgesprek. Dit is een telefoongesprek van ongeveer 30 minuten. Tijdens het gesprek vertelt u de jurist meer over het probleem dat speelt. En de jurist vertelt u wat hij voor u kan betekenen. Na het gesprek beslist u of en hoe u verder wilt om uw probleem op te lossen. 

De jurist vraagt u alle informatie op te sturen, zodat hij die grondig door kan nemen. Hij geeft u inzicht in uw kansen. En advies over wat de beste stappen zijn om te nemen. Natuurlijk helpt de jurist u daarbij. Bijvoorbeeld met het schrijven van een brief naar de tegenpartij. Voor 95% van de mensen is dit persoonlijke juridische advies voldoende om er samen uit te komen. De kosten hiervoor zijn 349,- euro.

Is er toch meer nodig? Dan bespreekt u samen met de jurist wat de vervolgstappen kunnen zijn.
Bel ons gerust voor een vrijblijvend gesprek. Van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. Heeft u een Rechtsbijstandverzekering? Neem contact op met uw verzekeraar. Stichting Achmea Rechtsbijstand is bereikbaar op 088-4623720.