Hulp bij een arbeidsconflict

Onze juristen staan voor u klaar

  • Steun en advies bij een arbeidsconflict
  • Beoordelen van uw vaststellingsovereenkomst
  • Gratis intakegesprek met een jurist
Bel ons gerust voor een vrijblijvend gesprek. Van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.
Juridische Hulp Werken

Wij staan voor uw klaar in onzekere tijden

Een conflict op uw werk? Wordt uw contract beëindigd of is er discussie over uw salaris? Dat zijn geen gemakkelijke situaties. Meestal volgen emotionele gesprekken. Terwijl u ook goede afspraken wilt maken en wilt weten waar u aan toe bent. Dan is het fijn als iemand naar u luistert, met u meedenkt en uw belangen voorop stelt. Onze juristen doen dat. Samen zorgen we ervoor dat u het beste haalt uit de situatie.  

Hulp bij ontslag

Vaak wordt een vaststellingsovereenkomst gebruikt om afspraken te maken over ontslag. Bijvoorbeeld over uw ontslagvergoeding of laatste werkdag. Onze juristen luisteren naar uw kant van het verhaal. En helpen u de beste afspraken voor u te maken. 

Discussie over salaris of geldzaken

Betaalt uw werkgever uw salaris niet uit? Of houdt hij zich niet aan gemaakte CAO-afspraken? Onze juristen helpen u om uw salaris alsnog te krijgen. Ook als er onterecht geld wordt ingehouden, staan onze juristen u bij om tot een goede oplossing te komen.  

Problemen met uw arbeidscontract

Onze juristen kijken graag met u mee als u vragen heeft over een bestaand of nieuw arbeidscontract. Ook bij problemen met een concurrentiebeding, ziektemelding of re-integratieplan staan zij voor u klaar.   

Andere problemen

Heeft u een ander probleem waarbij u hulp kunt gebruiken? Neem contact met ons op. In een gratis intakegesprek bekijkt u samen met de jurist wat de beste aanpak is.

Hoe werkt Juridische Hulp?

We vinden het belangrijk dat u een goed gevoel heeft bij onze juristen. En dat de jurist al een beeld heeft van uw situatie. Daarom starten we altijd met een vrijblijvend adviesgesprek. Dit is een telefoongesprek van ongeveer 30 minuten. Tijdens het gesprek vertelt u de jurist meer over het probleem dat speelt. En de jurist vertelt u wat hij voor u kan betekenen. Na het gesprek beslist u of en hoe u verder wilt om uw probleem op te lossen. 

De jurist vraagt u alle informatie op te sturen, zodat hij die grondig door kan nemen. Hij geeft u inzicht in uw kansen. En advies over wat de beste stappen zijn om te nemen. Natuurlijk helpt de jurist u daarbij. Bijvoorbeeld met het schrijven van een brief naar de tegenpartij. Voor 95% van de mensen is dit persoonlijke juridische advies voldoende om er samen uit te komen. De kosten hiervoor zijn 349,- euro.

Is er toch meer nodig? Dan bespreekt u samen met de jurist wat de vervolgstappen kunnen zijn.
Bel ons gerust voor een vrijblijvend gesprek. Van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. Heeft u een Rechtsbijstandverzekering? Neem contact op met uw verzekeraar. Stichting Achmea Rechtsbijstand is bereikbaar op 088-4623720.