Hulp bij consumentenzaken

Onze juristen handelen in uw belang

  • Conflicten met dienstverleners zoals energieleveranciers
  • Advies bij problemen met aankoop van producten
  • Altijd hulp, ook als u geen klant bent
Bel ons gerust voor een vrijblijvend gesprek. Van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.
Juridische Hulp Consument

Onze juristen staan voor u klaar

Het is fijn als de dagelijkse zaken goed lopen. Zoals spullen kopen, garantie op producten en de service van uw energieleverancier, provider of bank. Soms loopt het niet lekker en komt u er zelf niet uit met de andere partij. Dan is het goed om te weten dat onze ervaren juristen voor u klaar staan. Ook als u geen klant bent van Centraal Beheer. Twijfelt u over wat te doen? Bel ons dan voor een gratis intakegesprek.  

Hulp bij aankopen

Heeft u iets gekocht wat niet goed functioneert? Of is een besteld product niet geleverd? En geeft de verkoper niet thuis? Wat het ook is, u kunt rekenen op de hulp van onze juristen.

Conflicten met dienstverleners

Niets is zo vervelend als problemen met een energieleverancier, telecomprovider, accountant of andere dienstverlener. Komt u er zelf niet uit, dan helpen onze juristen u graag.

Problemen met geldzaken

Geld geleend en niet terug gekregen? Problemen met een bank of andere financiële instelling? Onze juristen denken graag met u mee om snel tot een goede oplossing te komen.

Andere problemen

Heeft u een ander probleem waarbij u hulp kunt gebruiken? Neem contact met ons op. In een gratis intakegesprek bekijkt u samen met de jurist wat de beste aanpak is.

Hoe werkt Juridische Hulp?

We vinden het belangrijk dat u een goed gevoel heeft bij onze juristen. En dat de jurist al een beeld heeft van uw situatie. Daarom starten we altijd met een vrijblijvend adviesgesprek. Dit is een telefoongesprek van ongeveer 30 minuten. Tijdens het gesprek vertelt u de jurist meer over het probleem dat speelt. En de jurist vertelt u wat hij voor u kan betekenen. Na het gesprek beslist u of en hoe u verder wilt om uw probleem op te lossen. 

De jurist vraagt u alle informatie op te sturen, zodat hij die grondig door kan nemen. Hij geeft u inzicht in uw kansen. En advies over wat de beste stappen zijn om te nemen. Natuurlijk helpt de jurist u daarbij. Bijvoorbeeld met het schrijven van een brief naar de tegenpartij. Voor 95% van de mensen is dit persoonlijke juridische advies voldoende om er samen uit te komen. De kosten hiervoor zijn 349,- euro.

Is er toch meer nodig? Dan bespreekt u samen met de jurist wat de vervolgstappen kunnen zijn.
Bel ons gerust voor een vrijblijvend gesprek. Van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. Heeft u een Rechtsbijstandverzekering? Neem contact op met uw verzekeraar. Stichting Achmea Rechtsbijstand is bereikbaar op 088-4623720.