Problemen met uw auto

Onze juristen staan voor u klaar

  • Advies over aansprakelijkheid na een ongeval
  • Hulp bij aankoop, verkoop of reparatie van uw auto
  • Altijd hulp, ook als u geen klant bent
Bel ons gerust voor een vrijblijvend gesprek. Van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.
Juridische Hulp Verkeer

Hulp bij problemen met uw auto of in het verkeer

U wilt zorgeloos kunnen rijden. En geen gedoe hebben met uw auto. Daarom staan onze juristen voor uw klaar. Wacht u al maanden op uw nieuwe auto die u al aanbetaalde? Heeft u een conflict over de reparatie van uw auto? Of is er discussie over de schuldvraag na een aanrijding? Neem contact met ons op. Onze juristen geven u graag persoonlijk advies. Ook als u geen klant bent van Centraal Beheer. 

Aankoop of reparatie van uw auto

Wordt uw nieuwe auto maar niet geleverd? Of heeft u discussie over de reparatie van uw auto en komt u er zelf niet uit? Vertel het ons en samen met de jurist bekijkt u welke stappen u kunt ondernemen.

Na een aanrijding

Een aanrijding is altijd vervelend. En helemaal als er discussie ontstaat over het betalen van de schade. Wilt u uw schade verhalen op de tegenpartij maar weet u niet hoe? Onze juristen helpen.  

Discussie over aansprakelijkheid

Bent u betrokken bij een ongeval? En wordt u aansprakelijk gesteld? Of wilt u de tegenpartij aansprakelijk stellen? Onze juristen hebben veel ervaring met dit soort zaken en staan ook voor u klaar. 

Andere problemen

Heeft u een ander probleem waarbij u hulp kunt gebruiken? Neem contact met ons op. In een gratis intakegesprek bekijkt u samen met de jurist wat de beste aanpak is.

Hoe werkt Juridische Hulp?

We vinden het belangrijk dat u een goed gevoel heeft bij onze juristen. En dat de jurist al een beeld heeft van uw situatie. Daarom starten we altijd met een vrijblijvend adviesgesprek. Dit is een telefoongesprek van ongeveer 30 minuten. Tijdens het gesprek vertelt u de jurist meer over het probleem dat speelt. En de jurist vertelt u wat hij voor u kan betekenen. Na het gesprek beslist u of en hoe u verder wilt om uw probleem op te lossen. 

De jurist vraagt u alle informatie op te sturen, zodat hij die grondig door kan nemen. Hij geeft u inzicht in uw kansen. En advies over wat de beste stappen zijn om te nemen. Natuurlijk helpt de jurist u daarbij. Bijvoorbeeld met het schrijven van een brief naar de tegenpartij. Voor 95% van de mensen is dit persoonlijke juridische advies voldoende om er samen uit te komen. De kosten hiervoor zijn 349,- euro.

Is er toch meer nodig? Dan bespreekt u samen met de jurist wat de vervolgstappen kunnen zijn.
Bel ons gerust voor een vrijblijvend gesprek. Van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. Heeft u een Rechtsbijstandverzekering? Neem contact op met uw verzekeraar. Stichting Achmea Rechtsbijstand is bereikbaar op 088-4623720.