Wat is verzekerd bij schade aan een ander?

Het is echt waar: een ongeluk zit in een klein hoekje. Ook als het om de spullen van een ander gaat. Dan is het extra fijn om te weten hoe u verzekerd bent. Wij zetten voor u op een rij hoe het zit met de kosten voor schade aan een ander.

Schade door huisdieren

Uw labrador mag mee op visite. Gezellig voor hem, maar minder voor u. Dolenthousiast zwiept hij de dure vaas van uw kennis tegen de vlakte. Gelukkig bent u met onze Aansprakelijkheidsverzekering verzekerd voor schade aan (de spullen van) anderen. Ook wanneer deze wordt veroorzaakt door uw blije viervoeter.

Verzekerd bij 2 linkerhanden

Terwijl u de scherven bij elkaar veegt, beschadigt u per ongeluk de nieuwe houten vloer. Gelukkig bent u met onze Aansprakelijkheidsverzekering ook verzekerd voor uw eigen onhandigheid.

Schade aan een geparkeerde auto

Eindelijk mazzel! Weer thuis past uw auto nét in dat krappe parkeervakje voor de deur. Of toch niet, want nu heeft de bumper van de buurman schade. Met onze WA-verzekering bent u verzekerd voor dit soort ongelukjes met uw auto. De bos bloemen om het goed te maken en eventuele schade aan uw eigen auto moet u wel zelf betalen.