Mark de Vos

De Sleutelmomenten van Mark de Vos

Sommige momenten in je werkleven laten je groeien als ondernemer. Ronnie praat met Mark de Vos over welke momenten voor hem een sleutelrol speelden en hoe zijn bedrijf GoBoony is ontstaan.

Ondernemen 30 jun 2022 29 minuten

Over Mark de Vos

De kunst van het ondernemen keek hij af van zijn eerste leidinggevende, toen hij in zijn eerste baan de vrijheid kreeg om zijn commerci├źle skills te ontwikkelen en aan het ondernemerschap te proeven. Toen hij ontslagen werd bij zijn laatste baan in dienst, nam hij de ruimte om een wereldreis te gaan doen, waar hij de magie van reizen met een camper ontdekte. Hieruit is zijn huidige camperplatform GoBoony ontstaan, waarmee Mark mensen wil inspireren om out in the 'boonies' te gaan: de onvindbaarheid voor even op te zoeken.

Luister op Spotify


Ook interessant om te luisteren

Ronnie sprak met Mark over zijn platform waarop campers verhuurd en gehuurd kunnen worden. Meer lezen over dit soort platformen en duurzaamheid? Dan is deze inspiratie mogelijk ook interessant: 

Leenplatform BiYu wil 'de Netflix van apparaten' worden.

Mark de Vos

Mark de Vos - Podcast Sleutelmomenten #5

Over wat je leert als je de ruimte krijgt om op je bek te mogen gaan en over hoe een geweldig businessplan vanuit je passie kan opbloeien.

Meer ondernemers over hun Sleutelmomenten

Elk mens heeft zijn eigen sleutelmomenten. Momenten die maken of breken en bepalend zijn voor de toekomst. Ze brengen goede lessen met zich mee, die wij graag met u delen. Samen met Ronnie Overgoor interviewden wij allerlei ondernemers die door hun leven heen hun persoonlijke sleutelmomenten die u weer kunnen inspireren.

Kim Tchai Podcast Sleutelmomenten #2

Erik de Weerd Podcast Sleutelmomenten #3

Danielle Kleyheeg Podcast Sleutelmomenten #4