Mustafa Barzanji adviseert werkgevers dagelijks over arbeidsongeschiktheidsverzekeringen

'Ik hou een gesprek graag informeel en luchtig'

Commercieel medewerker binnendienst Inkomens­verzekeringen Mustafa Barzanji maakt risico's rondom arbeidsongeschikte medewerkers dagelijks inzichtelijk voor werkgevers. “De WIA-verzekering is best complex en een goed advies is daarom belangrijk.”

HR 16 mrt 2022 4 minuten

Helpende hand

Al 3 jaar werkt Mustafa inmiddels bij Centraal Beheer en helpt hij werkgevers met het maken van de juiste keuzes bij verzekeringen voor arbeidsongeschikte medewerkers. “Ik help werkgevers bij het zorgen voor alle zaken die ze moeten regelen als de medewerker langdurig arbeidsongeschikt wordt. Samen kijken we ongeveer iedere 3 jaar of hun verzekering nog past bij hun situatie.” Daarnaast is Mustafa de commerciële helpende hand van de Inkomensadviseurs bij Centraal Beheer. “Als zij een advies op maat gemaakt hebben, sturen ze dat naar mij en maak ik de offerte.”

Persoonlijke band

Vriendelijkheid en respectvol met mensen omgaan zijn volgens Mustafa belangrijke eigen­schappen in zijn baan. “Ik heb oprecht interesse in mijn klant”, vertelt hij. “Ik maak het gesprek ook graag informeel en luchtig. Een grapje tussendoor kan best. Of als ik bijvoorbeeld even moet wachten op het systeem, dan praat ik graag met de klant over dingen zoals het weer. Maar ook over serieuzere zaken zoals corona en hoe het thuis­werken gaat. Ik vind een persoonlijke band opbouwen met mijn klanten belangrijk.”

Goed geholpen, goed gevoel

Een dag is voor Mustafa geslaagd als een klant goed geholpen is. “Verzekeringen zijn lastige producten en zeker de WIA is best complex. Het geeft mij dan echt een voldaan gevoel als ik het voor een werkgever begrijpelijk en eenvoudig kan maken, ik ben pas tevreden wanneer de klant tevreden is. Grote bedrijven hebben vaak een HR-afdeling, maar veel van onze klanten zijn een stuk kleiner. Bij een bedrijfje met 3 mensen in dienst, is een werkgever vaak niet goed op de hoogte van de mogelijkheden. Het is dan fijn om zo iemand goed te kunnen helpen en daar achteraf positieve feedback op te ontvangen.”

Op de motor

Snelheid is 1 van Mustafa’s kwaliteiten. “Ik werk altijd snel én nauwkeurig” zegt hij. “Als ik een e-mail binnenkrijg met een korte vraag en ik kan iemand snel even tussendoor helpen, dan doe ik dat. Dan laat ik mensen niet nog 2 dagen wachten.” Die snelheid komt ook buiten zijn werk tot uiting: Mustafa is sinds kort de trotse bezitter van een motor. “Motorrijden was al jarenlang een droom van me. Dan zag ik zo’n groep motorrijders voorbijkomen en dacht ik: ‘Dat wil ik ook!’.” Na jaren van uitstel is Mustafa begin 2021 met motorrijlessen begonnen en heeft nu sinds 3 maanden een prachtige motor voor de deur staan. “Als ik eenmaal op een motor zit, ervaar ik een enorm gevoel van vrijheid. Ik ben dan echt 1 met mijn motor en ik kan veel meer van de omgeving genieten dan in een auto. Dat is echt waarom ik motorrijd.” Of hij al veel op zijn nieuwe trots gereden heeft? Hij lacht: “Het weer heeft tot nu toe nog niet heel erg meegezeten, maar toevallig ben ik deze week voor het eerst op de motor naar kantoor gekomen. Na al dat thuiswerken was dat wel echt een heerlijk begin van de dag!”

Commercieel medewerker binnendienst Inkomensverzekeringen Mustafa Barzanji

Het persoonlijke verhaal van Mustafa

Mustafa’s dag is pas geslaagd wanneer zijn klant tevreden is. Meer weten over Mustafa? Bekijk dan zijn persoonlijke video.

Profiel van Mustafa 

  • Leeftijd: 31
  • Woonplaats: Deventer
  • Getrouwd kinderen? Getrouwd / 2 kinderen (meisje (9) en jongen (4))
  • Aantal jaren bij Centraal Beheer: 3 jaar

Verzekerd van mensenwerk

Langdurig ziekteverzuim of arbeidsongeschiktheid kan grote financiële gevolgen hebben. Zowel voor werkgevers als (ex)medewerkers. Dan is het fijn om te weten dat er altijd een team van ervaren inkomensexperts voor u klaar staat. Of het nu een korte vraag is, een ingewikkeld HR-vraagstuk of gewoon even sparren. Verzekeren is namelijk altijd mensenwerk. Helemaal als het gaat om arbeidsongeschiktheid van uw medewerkers. Persoonlijk en deskundig contact maakt dan het verschil!