Marco Mosman, adviseur duurzame inzetbaarheid en inkomensverzekeringen

Maak kennis met Marco Mosman

In ‘Verzekerd van mensenwerk’ volgen we adviseurs van Centraal Beheer tijdens hun favoriete bezigheid. In deze aflevering gaan we mee met Marco Mosman, inkomens­adviseur bij Centraal Beheer. Hij neemt ons tijdens zijn hardloopronde door zijn favoriete natuurgebied.
20 jan 2022 2 minuten
Adviseur duurzame inzetbaarheid Marco Mosman

Om fit en gezond te blijven loopt Marco graag hard

“Ik maak tijdens het lopen echt mijn hoofd leeg,” vertelt hij. Prestaties zijn daarbij voor hem minder belangrijk: “Tijden hou ik niet bij, ik wil vooral lekker fit zijn.” Lees ook het interview met Marco.

Verzekerd van mensenwerk

Langdurig ziekteverzuim of arbeidsongeschiktheid kan grote financiële gevolgen hebben. Zowel voor werkgevers als (ex-)medewerkers. Dan is het fijn om te weten dat er altijd een team van ervaren inkomensexperts voor u klaar staat. Of het nu een korte vraag is, een ingewikkeld HR-vraagstuk of gewoon even sparren. Verzekeren is namelijk altijd mensenwerk. Helemaal als het gaat om arbeidsongeschiktheid van uw medewerkers. Persoonlijk en deskundig contact maakt dan het verschil!

Heeft u vragen?

Onze specialisten zitten elke werkdag voor u klaar om u persoonlijk te woord te staan. Neem gerust contact met ons op. Onze inkomensadviseurs stellen zich graag even aan u voor.
Marco Mosman, inkomensadviseur WIA bij Centraal Beheer
Geschreven door Marco Mosman
Adviseur inkomensverzekeringen
Ik leg u de WIA graag op een eenvoudige manier uit. Samen kijken we dan naar de risico’s en de oplossingen. Daar worden we blij van en dan kunt u verder met ondernemen.